Aşkın En Romantik Halini Bosphorus Terrace Restaurant`da Yaşayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşkın En Romantik Halini Bosphorus Terrace Restaurant`da Yaşayın

Hilton İstanbul Boğaz manzarası ve açık büfe afrodizyak lezzetler ile Sevgililer Günü 2011`i kutlamak isteyenleri Bosphorus Terrace Restaurant’a bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2011

14.02.011

Hilton İstanbul Boğaz manzarası ve açık büfe afrodizyak lezzetler ile Sevgililer Günü 2011`i kutlamak isteyenleri Bosphorus Terrace Restaurant’a bekliyor. Romantik canlı müzik eşliğinde bir aşk kokteyli ve KDV dahil kişi başı 125 TL. Lobby Lounge, aşk temalı konsepti ile 18:00 - 20.00 saatleri arasında piyano eşliğinde aşk şarkıları, aşk kokteylleri ve kahveleri ile romantik bir akşamüstü programı için ideal.

Ayrıca farklı lezzetlerden hoşlananlar için nefes kesen Boğaz manzarası ile 9. kattaki ‘’Al Bushra’’, kışkırtıcı renkleri ve kokularıyla, enfes meze ve et çeşitleri eşliğinde Lübnan mutfağının karakteristik lezzetlerini konuklarına sunacak. Kişi başı 160 TL limitsiz yerli içecek, canlı müzik ve KDV dahil.

Adres: Harbiye Mah. Cumhuriyet Cad. No:22 Hilton Şişli İstanbul
Telefon: 0212 315 60 00
Web: www.hilton.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT