Aşkın En Tatlı İfadesi..Cocosh Kurabiye

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşkın En Tatlı İfadesi..Cocosh Kurabiye

Aşkınızın en tatlı ifadesi için bu yıl sevgililer gününde Cocosh Kurabiye birbirinden şık ve leziz aşk temalı kurabiye ve cupcakeleri sizler icin tasarlıyor..

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 25, 2012

25.01.2012

Aşkınızın en tatlı ifadesi için bu yıl sevgililer gününde Cocosh Kurabiye birbirinden şık ve leziz aşk temalı kurabiye ve cupcakeleri sizler icin tasarlıyor..

Kalbe giden yol mideden geçer diyorsanız mutluluğunuzun tadını damakta bırakacak çikolatalı ,portakallı ,vanilyalı ve zencefil tarcınlı çeşitleriyle Cocosh Kurabiye ile sevgililer gününde fark yaratacaksınız..

Birbirinden şık hediyelik kutu tasarımlarıyla da dikkat çeken Cocosh Kurabiye, dilediğiniz renk ve aksesuarlarda kutularınızı tasarlattırabilir dilediğiniz mesajları kurabiyelerinize yazdırabilirsiniz..

Türkiye'nin her yerine gönderim yapan Cocosh Kurabiye'ye www.cocoshkurabiye.com yada 0533 927 63 54 nolu numaradan ulaşabilirsiniz..

Kurabiye adet fiyatımız 5TL olup Cupcake 8 TL dir..

www.cocoshkurabiye.com
www.facebook.com/cocoshkurabiye
www.twitter.com/cocoshkurabiyee

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT