Aşkın Sırrı Özsüt’ün Tariflerinde Gizli

Aşkın Sırrı Özsüt’ün Tariflerinde Gizli

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşkın Sırrı Özsüt’ün Tariflerinde Gizli

Aşkta önemli olanın paylaşmak olduğunu bilen sevgililere Özsüt’ün çok tatlı bir önerisi var: Belki de aşkınızı anlatmanın en güzel yolu bir dilim pastadan geçiyordur! 14 Şubat için birbirinden özel pasta, kurabiye ve kekler hazırlayan Özsüt, bu yıl da sevgililerin lezzet durağı olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 7, 2017

Sevgilisiyle paylaştığı bir dilim pastanın lezzetini hiçbir şeye değişmeyenler 14 Şubat’ta Özsüt’te buluşuyor. Çikolata ve meyvelerle tatlandırılıp kalpli dantellerle Sevgiler Günü’ne özel olarak süslenen pasta, kurabiye ve kekler, iki kişilik sunumlarıyla aşkın en tatlı halini yaşatıyor.

Çilekli musun tazecik kek ile buluştuğu Çilekli Mini Kalp Pasta; beyaz çikolatalı sosu ve kremasıyla Red Velvet Kalp Pasta sevgililerin kalbini ısıtıyor.

Üç farklı çikolata kullanılan tarçınlı Çikolataya Batırılmış Kalp Kurabiye ve üç çikolatayla hazırlanmış browni üzerine bitter çikolata kaplamasıyla Mini Kalp Browni Kek ise her ısırıkta mutluluk veriyor.

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT