Aşkınız Tarih Yazacak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşkınız Tarih Yazacak

İçinde siz, sevgiliniz ve sizin için herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü eşsiz bir atmosfer... Mum ışığı ve yakamozlar eşliğinde bi akşam yemeğinin ardından, özel hazırlanmış odanızda şarabınız sizi bekliyor olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2011

14.02.2011

İçinde siz, sevgiliniz ve sizin için herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü eşsiz bir atmosfer... Mum ışığı ve yakamozlar eşliğinde bi akşam yemeğinin ardından, özel hazırlanmış odanızda şarabınız sizi bekliyor olacak. Sabah uyandığınızda ise sevgiliniz ile yapacağınız kahvaltı ile aşkın büyülü dünyasının keyfine bir kez daha varacaksınız.

Polat Patisserie’de ise 14 Şubat 2011 Sevgililer Günü’ne özel kalp şeklindeki leziz kekler ve özel hediye kutuları sevginizi en tatlı yolla dile getirmeniz için sizleri bekliyor olacak.

Kırmızı rengin hakim olduğu bu anlamlı günde herşey özel olmalı, özel yaşanmalı. Aşkınızı unutulmaz kılmak için sevgilinize bir sürpriz yapın ve ona Renaissance Polat İstanbul Hotel’in Sevgililer Günü Paketi’ni armağan edin.

Adres: Sahilyolu Cad. No:2 Yeşilyurt İstanbul
Telefon: 0212 414 18 00
Web: www.polatrenaissance.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT