Aşkınızı İfade Etmenin En Tatlı Yolu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşkınızı İfade Etmenin En Tatlı Yolu

Geleneksel lezzetleri sanatsal bakış açısıyla sunan Tatlıcı Tombak, Sevgililer Günü’nde aşkını ayrıcalıklı hissettirmek isteyenleri unutmuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 13, 2012

13.02.2012

Geleneksel lezzetleri modern bakış açısıyla birer sanat eserine dönüştüren Tatlıcı Tombak, Sevgililer Günü’nü unutmuyor. 14 Şubat için özel olarak tasarlanan, pembe ve sütlü çikolatanın bir araya geldiği, kalp şeklinde iki kişilik Sevgililer Günü pastası, damaklarınızı olduğu kadar kalplerinizi de şenlendirecek…

Geleneksel lezzetleri sanatsal bakış açısıyla sunan Tatlıcı Tombak, Sevgililer Günü’nde aşkını ayrıcalıklı hissettirmek isteyenleri unutmuyor. 14 Şubat’a özel olarak tasarladığı “Sevgililer Günü Pastası” ile bu günü daha anlamlı kılmak isteyenlere en tatlı seçenekleri sunan Tatlıcı Tombak, lezzetli olduğu kadar şık alternatifleriyle sevdiğinizin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.

Modern bakış açısıyla geleneksel tatları harmanlayan Tatlıcı Tombak, bu özel gün için tasarladığı iki kişilik kalp formundaki pastanın içeriğinde en kaliteli çikolataları kullanıyor. Yaklaşık 350 gr ağırlığındaki pastanın üzerini pembe çikolata ile kaplayan marka, estetik detaylarıyla da öne çıkıyor. Sevgililer Günü pastasının üzerini beyaz krema işlemeleriyle süsleyen Tatlıcı Tombak, pastanın dışı kadar içinde kullandığı parça çikolatalarla lezzeti doruklara taşıyor. Aşkı en güzel temsil eden lezzetlerden biri olan çikolatayla yılların deneyiminin harmanlandığı “Tatlıcı Tombak Sevgililer Günü Pastası” özel dizayn kutusunda satışa sunulacak.

Tatlı sanattır sloganıyla 2004 yılından bu yana en doğal ve sağlıklı ürünleri modern bir bakış açısıyla tüketiciyle buluşturan Tatlıcı Tombak’ın Sevgililer Günü pastasına 9.90 TL fiyatıyla tüm şubelerinden ulaşabilirsiniz.

Tatlıcı Tombak’ın en özel lezzetleri ve size en yakın Tatlıcı Tombak şubesi için www.tombakgida.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT