Aşure Özsüt´te Yenir

Özsüt’ün aşuresi, aşurelik buğday, kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir, portakal şekeri, nohut, kuru fasulye ve pirinç unu kullanılarak çok özel bir tarifle hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 13, 2010

13.12.2010

Aşureyi kim sevmez ki? Özsüt ustalığıyla hazırlanan aşure, lezzet ve sağlık fışkırıyor. Titizlikle seçilmiş kaliteli malzemeler, özel bir tarifle bir araya getiriliyor. Aşure ayında geleneksel lezzetimizi bir kez de Özsüt yorumuyla denemek istiyorsanız Özsüt şubelerine davetlisiniz.

Bu ay aşure severlerin en sevdiği ay! Aşure günü hicri takvime göre muharrem ayının onunda kutlanıyor. Bu da 2010 yılında 16 Aralık Perşembe gününe denk geliyor. Ancak bu eşsiz lezzeti tek güne sıkıştırmak hem aşureye hem de kendimize haksızlık olurdu diye düşündüğümüzden olsa gerek bütün muharrem ayı aşure ayı olarak kutluyoruz.

Özsüt’ün Aşuresi Bir Başka Oluyor!
İyi aşure hazırlamanın sırrı doğru malzemeleri doğru miktarda kullanmaktan geçiyor. Özsüt’ün aşuresi, aşurelik buğday, kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir, portakal şekeri, nohut, kuru fasulye ve pirinç unu kullanılarak çok özel bir tarifle hazırlanıyor.

Üst süslemesi için en kalitelisinden ceviz, kayısı, nar, susam ve tarçın kullanılıyor. Özsüt aşuresinde kullandığı kaliteli malzemeleri titizlikle seçiyor.
Fiyatı:4.50 TL

İstanbul Özsüt Şubeleri İçin Tıklayın...

Aşure Özsüt´te Yenir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT