Ataşehir'e Cafe Locale İstanbul Lezzeti Eklendi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ataşehir'e Cafe Locale İstanbul Lezzeti Eklendi

Cafe Locale İstanbul yeni yılda yeni tatlar keşfetmek, keyifli vakit geçirmek isteyenlerin ilk adresi olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 8, 2014

Renkli mimarisini eşsiz lezzetlerle harmanlayan Cafe Locale İstanbul, İstanbul’un yeni yüzü Ataşehir'de açıldı.

Cafe Locale İstanbul yeni yılda yeni tatlar keşfetmek, keyifli vakit geçirmek isteyenlerin ilk adresi olacak.

Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetleri bir arada sunmak düşüncesiyle hayata geçen Cafe Locale İstanbul, Ataşehir'de kapılarını açtı. Cafe-restoran konseptinde hizmet veren Cafe Locale İstanbul; profesyonel mutfak kadrosunun özenle seçerek hazırladığı yemek menüsü ile fark yaratıyor. Güne sağlam bir kahvaltı ile başlamak isteyenler için zengin bir menü alternatifi sunan Cafe Locale İstanbul, kalorisi ayarlanmış özel kahvaltı seçenekleri ile özellikle spor sonrası beslenmesine dikkat edenlerin vazgeçilmezi olacak. Yemek yemeyi ihtiyaç olmaktan çıkarıp keyfe dönüştüren Cafe Locale İstanbul günün her saati misafirlerini farklı lezzetlerle buluşturuyor. Özellikle mekanın girişinde yer alan tatlı bölümü, yemeğini en güzel şekilde noktalamak isteyenlerin gözünden kaçmayacak. Ataşehir'e yeni soluk getiren Cafe Locale İstanbul geniş içecek menüsü ise kışın en soğuk havalarının yaşandığı bu günlerde gerek arkadaş buluşmaları gerekse iş toplantılarına eşlik edecek farklı alternatifleri bir arada sunuyor.

Cafe Locale İstanbul, seçkin lezzetlerinin yanı sıra, renkli ve özel tasarımıyla da dikkat çekiyor. Gün ışığını en iyi şekilde kullanarak aydınlık ve ferah olacak şekilde tasarlanan Cafe Locale İstanbul, yüksek tavanı, cam kubbesi ile hemen göze çarpıyor. Yeşil ve kırmızı renklerin hakim olduğu mekanın kendine özgü tasarımlarıyla öne çıkan aydınlatma aksesuarları ise güzel bir ambiyans oluşturuyor. Mekanın şüphesiz en marjinal kararı cam kubbenin hemen altına yerleştirilmiş olan 80 yaşındaki zeytin ağacı olmuş. Rahatlık ve konforun ön planda olduğu mekânda, farklı farklı oturma birimleri size kendinize ait bir köşede olduğunuz hissini veriyor. Misafirlerin vakitlerini en iyi şekilde geçirmeleri için her detayın hassasiyetle ele alındığı göze çarpmaktadır.

İstanbul’un vazgeçilmezi olacak Cafe Locale İstanbul hakkında detaylı bilgiye www.locale.com.tr adresinden ulaşabilir ya da 0216 688 22 25-26 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Adres: Batı Ataşehir Uphill Court Sitesi Ihlamur Bulvarı No:10 Ataşehir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT