Avrupa’nın En İyi Yemekleri Hilton İstanbul Bosphorus Terrace Restaurant`da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Avrupa’nın En İyi Yemekleri Hilton İstanbul Bosphorus Terrace Restaurant`da

Hilton İstanbul Avrupa Aşçılık Kupasında birincilik kazanan yemeklerini Bosphorus Terrace Restaurant’da konuklarıyla buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 1, 2011

01.02.2011

Hilton İstanbul Avrupa Aşçılık Kupasında birincilik kazanan yemeklerini Bosphorus Terrace Restaurant’da konuklarıyla buluşturuyor.

Hilton İstanbul 198 Hilton Worldwide Oteli arasından galip gelmeyi başardığı ödüllü yemeklerini Boğaz manzarası eşliğinde Bosphorus Terrace Restaurant`da misafirleriyle buluşuyor. Executive Sous Chef Durmuş Şen ile aşçı Cumali Özırmak’ın Hilton İstanbul’a birincilik kazandıran menüsü şubat ayı sonuna dek öğle ve akşam yemeklerinde konuklarının beğenisine sunulacak.

Avrupa’nın en yetenekli şeflerinin yarıştığı, jüri üyeliğini sektörün ve gastronominin en önemli isimlerinin yaptığı Avrupa Aşçılık Kupası, geçtiğimiz günlerde büyük bir heyecana sahip olmuş ve Hilton İstanbul ekibi galip gelmeyi başarmıştı.

Başlangıç olarak naneli soya fasulyesi favası, pancar şurubu ve gevrek şitake mantarı ile servis edilen zeytinyağında terbiyelenmiş nefis bir Atlantik somon balığı, ana yemek olarak ise enginarlı gnocchi, kum midyesi, ıspanak ve sucuk yağı eşliğinde tavada morina balığı ile tam bir lezzet şöleni yaşayacaksınız.

Şubat ayı sonuna dek öğle ve akşam yemeklerinizde ödüllü yemekleri tadabilirsiniz.

Adres: İstanbul Hilton Hotel, Cumhuriyet Cad. Harbiye İstanbul
Telefon: 0212 315 60 00
Web: www.hilton.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT