Babalar Günü’nde Bridge’den Anlamlı Hediye

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Babalar Günü’nde Bridge’den Anlamlı Hediye

Bir İstanbul mozaiği sloganı ile 20 yıldır Boğaz’da hizmet veren Bridge Restaurant, bu yıl Babalar Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. Bridge, 17 Haziran Günü gelen misafirleri adına Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışta bulunacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 12, 2012

12.06.2012

Babalar Günü’nde Bridge’e Gelen Babalar, Eğitime Destek Veriyor

Bir İstanbul mozaiği sloganı ile 20 yıldır Boğaz’da hizmet veren Bridge Restaurant, bu yıl Babalar Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. Bridge, 17 Haziran Günü gelen misafirleri adına Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışta bulunacak.

Trafiğiyle, kalabalığıyla, yüksek binalarıyla bunaltıcılığıyla yoran İstanbul’da 20 yıldır nefes almayı sağlayan Bridge Restaurant, Babalar Günü’nde özel bir etkinlik gerçekleştiriyor. Babalar Günü’nde Bridge’e gelen misafirler, aynı zamanda Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağış yapmış olacak. Bu anlamlı bağışın birer anısı olarak da tüm babalara küçük hediyeler verilecek.

5 Mayıs’ta gerçekleştirdiği 1. Bridge Hıdrellez Şenliği, burcunun tarih aralığında gelen misafirlerine özel sürprizleri, Ramazan ayında verdiği hediyeler ile yılın her anını anlamlı ve keyifli kılacak etkinlikler sunan Bridge, böylece babaları da unutmadı.

Doğanın, yeşilin, mavinin ve kıskandıracak güzelliğinin yanı sıra Bridge, 5 farklı salonuyla keyifli iş toplantılarına, sürpriz partilere, gece eğlencelerine, rüya gibi düğünlere, sıcak aile yemeklerine ve dost sohbetlerine ev sahipliği yapıyor. 6 bin metrekarelik alanında Balo Salonu, restoran, Bridge Cafe, gece eğlenceleri için kapıları açık olan Nakky Club ve iş toplantılarına özel Sun Gate olmak üzere 5 mekân bulunduran Bridge’in toplamda 800 kişilik kapasitesi bulunuyor.

Her yaşa uygun bir etkinlik var
Bugün restoran bölümünde et ve balık ürünlerini kendine has tarzıyla sunan Bridge, Balo Salonu’nda düğün, nişan, kına gibi organizasyonlara ev sahipliği yaparken, Nakky Club’da ise müzikli davetler, çocuk partileri düzenliyor. Sun Gate ise iş yemeklerine ve izole olmak isteyen gruplara tahsis ediliyor. Bridge, restoranda 145, Sungate’de 100, Balo Salonu’da 350, Nakky Club’da 100 ve Bridge Cafe’de ise 80 olmak üzere toplamda yaklaşık 800 kişi kapasiteli bir mekân.

İstanbul'u kanatlarınızın altında hissedeceğiniz Bridge’de her iki köprüyü, Beşiktaş'ı, Dolmabahçe'yi aynı kadrajda görmeniz mümkün.

Geniş otoparkı ile park sorununu ortadan kaldıran Bridge, hafta sonları aileleri de ağırlayan bir mekân. Aileler şehirden ayrılmadan ve trafikle boğuşmadan yemeklerini yerken, çocuklar da kukla gösterisi, sihirbaz, karikatürist ve oyun alanı ile vakit geçirebiliyor. Pazar sabahları ise brunch saatlerinde bir Hint kınacısı, kadınların ellerini Hint kınalarıyla süslüyor. Bridge, tüm bu etkinlikleri misafirlerine hediye olarak sunuyor.

Adres: Nakkaştepe Yolu No:62 34632 Bağlarbaşı - Üsküdar
Tel:0216 391 95 85

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT