Babalar Günü’nün Özel Adresi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Babalar Günü’nün Özel Adresi

Babalar Günü’nde babanızla geçireceğiniz anları daha özel kılmak için Özsüt’ün geniş ürün yelpazesi sizi bekliyor. Babanıza tatlı bir sürpriz yapmak için bu benzersiz tatlar arasından seçiminizi hemen yapın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 10, 2011

10.06.2011

Babalar Günü’nde babanızla geçireceğiniz anları daha özel kılmak için Özsüt’ün geniş ürün yelpazesi sizi bekliyor. Babanıza tatlı bir sürpriz yapmak için bu benzersiz tatlar arasından seçiminizi hemen yapın.

Özsüt’ün menüsünden seçeceğiniz bir pastayla babanıza unutulmaz bir sürpriz yapmanız mümkün! Tercih edeceğiniz pastayla Babalar Günü’nü en lezzetli şekilde kutlayabilir ve “tatlı” anılarla bu özel günü noktalayabilirsiniz.

Geniş ürün yelpazesiyle özel günler için en uygun adres olan Özsüt’te, babanız ve ailenizle keyifli bir kahvaltı da edebilir; enfes poğaçaların, sandviçlerin, su böreğinin, brioche’ların ve brownie’lerin tadına bakabilirsiniz.

Özsüt’ün yenilenen menüsünden babanızın beğenisine göre de seçim yapmanız mümkün. Favorisi çilek olan babalar için menüye yeni eklenen Çilekli-Fıstıklı Pasta’yı ya da Çilekli Cheesecake’i tercih edebilirsiniz. Dondurma tutkunu babalar için ise mevsime uygun tatlar olan Rokoko ya da karadutlu ve sakızlı dondurmalı pasta İzmir’i seçebilirsiniz. Ayrıca tüm bu çeşitleri Özsüt şubelerinde de tadabilir, yanında da zengin kahve menüsünden dilediğiniz kahveyi yudumlayabilirsiniz.

Bu özel günü keyifli ve birbirinden güzel lezzetler tadarak geçirmek için Babalar Günü’nde Özsüt şubeleri sizleri bekliyor!

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT