Babanız İle Keyfli Bir Mola Verin

Babanız İle Keyfli Bir Mola Verin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Babanız İle Keyfli Bir Mola Verin

Sütün ve meyvelerin en tazesini kullanan Zeynel, hiçbir katkı maddesi ve aroma kullanmadığı dondurmalarında doğallıktan ödün vermiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 11, 2014

Babanız ile keyifli bir molanın adresi... Zeynel, doğal dondurma severlerin adreslerinden biri. 1925 yılında Zeynel Usta'nın Makedonya'da öğrendiği ve süt, şeker, salep, yumurta ile yaptığı dondurmayı sandalda satarak başladığı bu lezzet 87 yıldır hiç bozulmadan torunları tarafından günümüze taşınıyor. Sütün ve meyvelerin en tazesini kullanan Zeynel, hiçbir katkı maddesi ve aroma kullanmadığı dondurmalarında doğallıktan ödün vermiyor. Öyle ki sütlü dondurmalarının içeriği süt, salep, şeker ve yumurtadan, meyveli dondurmalarınki ise sadece meyve, şeker ve sudan oluşuyor. Yaklaşan Babalar Günü'nde, babanızla birlikte keyifli bir dondurma molası vermek isterseniz Zeynel'in Ankara ve İstanbul'daki 22 şubesinden birine mutlaka uğrayın. Son olarak Nişantaşı ve geçtiğimiz günlerde Yeniköy şubesini hizmete açan Zeynel’in menüsü dondruma ile de sınırlı değil. Mekan; kazandibi, tavukgöğsü, profiterol, sütlaç, muhallebi gibi klasik tatlıların yanı sıra, kedi dili, krokan ve çikolata soslu, lezzet sefası? Kadayıflı muhallebi, orman meyveleri ve süzme yoğurttan yapılmış süt, pembe gibi patenti kendisine ait olan özel lezzetleriyle de iddialı.

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT