Bağdat Caddesi’nde ki Lezzet Durağı Nelipide Gurme

Bağdat Caddesi’nde ki Lezzet Durağı Nelipide Gurme

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bağdat Caddesi’nde ki Lezzet Durağı Nelipide Gurme

Nelipide Gurme, İstanbul’un gözdesi Bağdat Caddesi’nde özlenilen lezzeti pide severlerle buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 12, 2016

Hafızalara yerleşen pideci anlayışına yepyeni bir bakış açısı katan Nelipide Gurme, İstanbul’un gözdesi Bağdat Caddesi’nde özlenilen lezzeti pide severlerle buluşturuyor. Pideyi günlük öğünlerin vazgeçilmezi haline getirmek için yola çıkan Nelipide Gurme, lezzet tutkunlarının uğrak noktası oluyor.

Ordu’dan İstanbul’a uzanan hikayelerini Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmayı hedefleyen Nelipide Gurme; modern dekorasyonu ve kendine özgü konseptiyle pideci imajını baştan aşağı değiştiriyor. 1981 yılından bu yana yarattığı lezzetleri yemeğe değer verenlerle paylaşmaya devam eden Nelipide Gurme, Türkiye’deki pide standardını değiştirerek, pideyi kahvaltı dahil günün her öğününde tüketilen bir lezzet haline getiriyor. Zengin kahvaltı menüsüyle misafirlerine muhteşem bir kahvaltı deneyimi sunan Nelipide, ‘Gurme’ isminin hakkını fazlasıyla vererek ziyaretçileri için hafta sonlarını daha keyifli hale getiriyor.

Ordu’dan yola çıkan lezzet İstanbul’da
Nelipide Gurme, doğal ürünlerle donatılmış serpme köy kahvaltıları ve lezzetli pide çeşitlerinin yanı sıra menüsüne eklediği et ve tavuk ürünleriyle misafirlerine lezzet şöleni sunuyor. Ordu'dan gelen doğal ve lezzet dolu malzemelerle hazırlanan yemekler, natürel tatların özlemini çekenlere Nelipide Gurme’de doyasıya keyif yaşatıyor.

İstanbul’da Bağdat Caddesi dışında; Ataşehir ve Beylikdüzü’nde de yer alan Nelipide Gurme, restoranlarında misafirlerini zevkle ağırlamaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT