Bahara Formda Bir Merhaba Demek İçin Hafif Seçimler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bahara Formda Bir Merhaba Demek İçin Hafif Seçimler

Big Plate, menüsünde bulunan hafif lezzetlerle bahar aylarını formda geçirmenizi sağlıyor. Pizzalardan salatalara kadar birçok farklı ve düşük kalorili yemeğin bulunduğu Big Plate’te mevsimindeki sebzeler taptaze kullanılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 26, 2012

26.04.2012

İlkbaharın ferahlatıcı etkisi hissedilmeye başlarken, yaz için fit bir görünüme kavuşmak veya formunuzu korumak ister misiniz? Big Plate menüsünde yer alan sebzeli, hafif lezzetler ile güneşli günler yaklaşırken damak tadınızdan ödün vermeden sağlıklı bir şekilde beslenmenizi sağlıyor.

Big Plate, menüsünde bulunan hafif lezzetlerle bahar aylarını formda geçirmenizi sağlıyor. Pizzalardan salatalara kadar birçok farklı ve düşük kalorili yemeğin bulunduğu Big Plate’te mevsimindeki sebzeler taptaze kullanılıyor.

Sebzesiz yapamayan lezzet tutkunları için Big Plate’in ilk önerisi Keçi Peynirli Ratatouille... Sote sebzelere eşlik eden fırınlanmış keçi peyniriyle tadı damağınızda kalacak bir öğün sunan Keçi Peynirli Ratatouille, Big Plate’in ev yapımı ekmekleriyle de muhteşem bir uyum sağlıyor.

Seçimini salatadan yana kullanmak isteyenler için ise Tahıllı Salata, zengin içeriğiyle öne çıkan seçeneklerden oluyor. Buğday, maş fasulyesi, yeşil mercimek, bulgur, kiraz domates, kuru incir, tulum peyniri ve ceviz ile zenginleşen salata, nar ekşili sos ile tatlandırılıyor.

Tüm bunların yanı sıra eğer siz de formunu korumaya çalışan iflah olmaz bir pizzaseverseniz Dietizza’yı mutlaka denemelisiniz. Kuşkonmaz, enginar kalbi, ıspanak, mantar ve light mozzarella peyniriyle hazırlanan Dietizza, kepekli hamuruyla çıtır çıtır bir keyif sunuyor.

Baharı formda geçirmek ve yaza fit bir şekilde girmek istiyorsanız Big Plate’in mutfağından çıkan lezzetler tam size göre!

Adres:İstinye Park AVM, Hillside girişi, İstinye
Tel: 0212 345 62 88

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT