Baharın Keyfi Nişantaşı’nda Barba Meyhane’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Baharın Keyfi Nişantaşı’nda Barba Meyhane’de

Öğle yemeklerinde balık ızgara çeşitlerinin yanında misafirlerine salata ikram eden Barba Meyhane’de hem eğlence hem de özel bir lezzet deneyimi sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 25, 2012

25.04.2012

Nişantaşı’ nda farklı bir alternatif olan Barba Meyhane, portakal bahçesi, zengin ve kendine özgü mönüsüyle dikkat çekiyor.

2000 yılında kurulan, eski meyhane anlayışını günümüze taşıyan, Nişantaşı’ nda farklı bir alternatif olan Barba Meyhane, bahar ayına yeni bahçesini açarak giriyor! Misafirlerini, portakal bahçesi konseptinde, portakal kokularıyla ağırlayan Barba Meyhane, kendine özgü balık specialleri ve mezelerden oluşan zengin mönüsüyle, bahara neşe ve lezzet katacak!

Hakan Oskay’ ın özel tariflerinin olduğu mönüde meze seçenekleri arasında yer alan “Barba Ezme”, “Ege Ot Kavurması”, “Barba Lokum”, ara sıcaklardan “Sahanaki”, “Kalamar Sandal”, “Barba Börek”, “muhteşem karides salatası” ve ana yemeklerden “Asma Yaprağında Kalkan Tandır”, “Barba Hamsi ”, “Kağıtta Minekop” ve özel soslu buğulama çeşitleri ile Barba Meyhane konuklarına lezzet şöleni sunuyor.

Barba Meyhane, her Cuma ve Cumartesi akşamları 21:00 – 24:00 saatleri arasında gerçekleşen, Rum ezgilerinden oluşan canlı müzik keyfi ve kendine özgü mönüsüyle meyhane müdavimlerinin bir numaralı adresi oluyor.

Öğle yemeklerinde balık ızgara çeşitlerinin yanında misafirlerine salata ikram eden Barba Meyhane’de hem eğlence hem de özel bir lezzet deneyimi sizleri bekliyor.

Gündüz 12:00’ den gece 01:00’ e kadar kapıları açık olan Barba Meyhane saat 23:00’ e kadar verdiği mutfak hizmetinin yanısıra, ön salonunda 50 kişilik, portakal bahçesinde 100 kişilik oturma kapasitesi, üç katlı otopark avantajı, sıcak ve davetkar atmosferiyle, özel davetleriniz için de bulunmaz mekanınız olacak!

Barba Meyhane’ de siz de yerinizi almak için rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!

Adres: Valikonağı cad. Süleyman Nzif Sok. No:5 Nişantaşı İstanbul
Telefon: 0212 291 69 00

www.barbameyhane.com

www.barbanisantasi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT