Bakmaya Doyamayacağınız Lezzetler

Hepsi bir sanat eserini andıran Şefin Tadım Menüsünde ana yemek kök sebzeler ve damla sakızı ile pişirilen “Kağıtta Deniz Levreği”. Dileyen misafirler Chardonnay seçebilecekler.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 7, 2013

Pera Palace Hotel, Jumeirah her ay yenilediği Şefin Tadım Menüsü’nde ocak ve şubat aylarında hem göze hem de midenize hitap edecek lezzetleri bir araya getiriyor. Dünyanın gözde mutfak akımı Nouvelle Cuisine tarzında hazırlanan 6 course’luk menüde sağlıklı, besleyici ve lezzetli yemekler sanat eserlerini andıran özel bir sunumla Sevilen şarapları eşliğinde servis ediliyor.

İstanbul’un incisi, en eski buluşma noktası Pera Palace Hotel, Jumeirah bu ay misafirlerini zengin tatlarla hazırlanmış, yerken kendinizi suçlu hissetmeyeceğiniz özel bir menü ile ağırlıyor. Executive Chef Arif Kemal Doğan’ın hazırladığı “Şefin Tadım Menüsü” görsel bir şölen de sunuyor. Yemeklere Sevilen şarapları eşlik ediyor. Bu menü, şarap eşleştirmeli olarak 250 TL, şarap tercih etmediğiniz takdirde 130 TL’ye sunuluyor.

Agatha Restoran’da ocak ve şubat aylarında tadılacak özel menüde; başlangıcı kavrulmuş karides, kumkuat ve yeşil salata ile hazırlanan “Avakado Carpaccio” yaparken yemeğinize Sauvignon Blanc eşlik edecek. Ardından bademli yoğurt köpüğü ile taçlandırılmış “Brokoli Çorbası”nın eşlikçisi Chardonnay… Ana yemeğe hazırlık olarak erik sosu ile servis edilen “Ağır ateşte pişirilmiş deve kuşu ile doldurulmuş pırasa” ile Kalecik Karası öneriliyor. Bu üç course’un sonrasında, ana yemeğin tadını daha fazla çıkartabilmeniz için, damağınızda hoş bir tat bırakacak “Greyfurt Sorbe” servis ediliyor.

Hepsi bir sanat eserini andıran Şefin Tadım Menüsünde ana yemek kök sebzeler ve damla sakızı ile pişirilen “Kağıtta Deniz Levreği”. Dileyen misafirler Chardonnay seçebilecekler. Tatlı olarak da, lor peyniri ve ceviz ile servis edilen “Üzüm Pekmezi ile servis edilen Ayva Tatlısı” ile kapanışı yapacaksınız.

Hem hafif, hem doyurucu, hem de lezzetli bu yemekler, Pera Palace Hotel, Jumeirah’nın ana restoranı Agatha’da Fransız, İtalyan ve Türk yemeklerinden oluşan a la carte menünün yanı sıra her ay sunulacak “Şefin Tadım Menüsü” lezzet düşkünlerinin damaklarında iz bırakacak. Rezervasyon için 0212 377 40 00

www.jumeirah.com

Bakmaya Doyamayacağınız Lezzetler

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT