Balık Aşkı Sınır Tanımıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Balık Aşkı Sınır Tanımıyor

Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 3.katında yer alan Dardenia, lezzetli menüsüyle herkesi balık aşkına davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 27, 2013

Dardenia 4. Şubesi ile Aqua Florya’da!

Geleneksel Türk balık-ekmek lezzetini modern ve yenilikçi yorumuyla tüketici beğenisine sunan Türkiye’nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri Dardenia, büyümeye devam ediyor; sağlıklı ve lezzetli balık-ekmek lezzetinin kapsama alanına Florya da giriyor.

Taptaze ve çok lezzetli balıkları, yumuşacık ekmekleri, eğlenceli sunumu ve teppanyaki ızgarada sağlıklı pişirme teknikleri ile lezzet dünyasına yepyeni bir soluk getiren Dardenia, zincirin 4.şubesini Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açtı. Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum’u da bünyesinde bulunduran Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 3.katında yer alan Dardenia, lezzetli menüsüyle herkesi balık aşkına davet ediyor.

Teppanyaki ızgarada levrek, uskumru ya da somon, tavada çıtır çıtır kızarmış mezgit ya da hamsi, her balık türüne özel hazırlanmış eşsiz tartar sosu ile sunulurken, sadece Dardenia’da yiyebileceğiniz, özel yumuşacık ekmekler eşliğinde ikram ediliyor. Balık-ekmeğin yanı sıra balık çorbası, sushi, kalamar tava, midye tava, fish&chips gibi farklı seçeneklerle her damak tadına hitap eden Dardenia, doğal ortamında yetişen balıkları tamamen katkısız bir şekilde balıkseverlere sunuyor.

Dardenia’nın eşsiz lezzetlerinin tadını renkli, enerjik ve modern atmosferinde çıkarabileceğiniz gibi; dilerseniz sadece bir telefonla ya da yemeksepeti.com üzerinden de bulunduğunuz yere sipariş verebilirsiniz.

Dardenia Aqua Florya:
Tel: 0212 574 08 60 - 61
Adres: Aqua Florya - Şenlikköy Mahallesi Yeşilköy Halkalı Cad. No:93 Florya-İstanbul
Dardenia Maslak: 0212 276 57 01 - 0212 276 57 35
Dardenia Erenköy: 444 20 37
Dardenia Buyaka AVM: 0216 290 79 50 - 0216 290 79 51

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT