Balıkta Lezzeti Marina’ya Demirledik

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Balıkta Lezzeti Marina’ya Demirledik

30 yıldır deniz ürünlerine lezzet katan mutfak şefi osman ekiz yeni açılan “Dragos Marina Balık Restaurant”da profesyonel ekibiyle “şifalı lezzetler” adı altında sunduğu menü listesine her geçen gün yenisini ekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 2, 2012

02.01.2012

30 yıldır deniz ürünlerine lezzet katan mutfak şefi osman ekiz yeni açılan “dragos marına balık restaurant”da profesyonel ekibiyle “şifalı lezzetler” adı altında sunduğu menü listesine her geçen gün yenisini ekliyor.

Dragos Marina Balık Restaurant uygun fiyat politikası ve yıllardır değişmeyen tatlarıyla ailece tüm gününüzü geçireceğiniz bir adres…

1982 yıllarında “Kiremitte Balığın” tek adresi Marina Balık Restaurant yıllar geçmesine rağmen bu konuda iddiasını sürdürüyor. Dragos’da açtığı yeni mekanıyla; 30 yıllık başarısını müşterileriyle kutluyor.

Dragos Marina Balık Restaurant; denize sıfır manzarası, meyve ağaçları içinde üç ayrı bölümden oluşan terası, profesyonel ekibi ve değişmeyen tatları ile ailece tüm gününüzü geçireceğiniz bir adres.

Dragos Marina Balık Restaurant’ın tüm manav grubu, kendi tarlalarında yetiştiriliyor. Turşusu ise tam “anne turşusu”; genel koordinatörün annesi tarafından geleneksel yöntemlerle kuruluyor. Evlere paket isteyenler dahi oluyor.

Dragos Marina Balık Restaurant’ın mutfak şefi Osman Ekiz; yılların unutulmaz tatlarının yanında “Şifalı Lezzetler” menüsünde “Zerdeçal Soslu Levrek, ( Zerdeçal kansere iyi gelen bir bitki) Izgara Yayın Balığı (Protein deposu yayın balığı) (Vücudumuz Protein'ler sayesinde dışarıdan gelen mikroplarla savaşıyor.) Ege Otları (Her birinin farklı faydası bulunan otlar) Patlıcanlı Muska Böreği, Yufka içinde sıcak helva Tatlısı” ile yıllarca unutulmayacak yeni tatlar sunuyor.

Çocuklar İçin Mini Hayvanat Bahçesi
“Dragos Marina Balık Restaurant”da çocuk misafirlerinin konforu önem taşıyor. Oyun ablaları eşliğinde oyun odası, mini hayvanat bahçesi ve zihin için en önemli öğün olan balık (Omega 3 açısından zengin) hamburger, parmak mezgit menü alternatifleri bulunuyor.

Üç Bölümden Oluşan Teras
Boğaza meydan okuyan denize sıfır muhteşem adalar manzaralı teras; Bahçe, Şelale Başı ve Meyve Ağaçlı olarak üç ayrı bölümden oluşuyor. Toplam 450 kişilik kapasitesi olan terasın şelalesinde canlı balıklar yer alıyor.

Kurumsal Firmalara Toplantı Odası
Drogas Marina Balık Restaurant; yeni mekanında tüm ayrıntılara yer veriyor. Kurumsal firmaların seminer ve toplantıları için 30 ve 70 kişilik konforlu sunumlar yapacakları özel toplantı odaları bulunuyor. Sağlıklı ve uygun fiyatlı menü seçenekleri sunuyor.

Adalara Karşı Maç Keyfi
Aileniz yanınızda, karşınızda adalar manzarası, çocuklarınız oyun odasında, birbirinden lezzetli balık menüsü ve büyük bir salonda maç keyfi… Bu fırsat kaçmaz…

Hergün 13:30’a Kadar Kahvaltı Keyfi
Güne pozitif ve enerjik başlamanın ilk kuralı sağlıklı bir kahvaltıdan geçer. Günün yoğun temposuna girmeden önce yapacağınız sıkı bir kahvaltı başarı grafiğinizi de yükseltir. Tarladan toplanıp direkt masanıza gelen ürünlerle güne “merhaba” demek “sağlıklı zihin; mutlu iş hayatı” demektir. Pazar günleri de brunch…

Öğlen Çayında Kuki Yerine Omega 3 Balık Menü
Drogas Marina Balık Restaurant’ın en önemli özelliği gündüz kadın müşterilerinin yoğunlukta olması; 13:30’a kadar süren kahvaltının keyfini, kendi mekanları gördükleri “Drogas Marina”da sürdürüyor. Öğlen “balık keyfi” yapalım diyorlarsa; indirimli fırsatlardan da yararlanıyor.

Ücretsiz Otopark
Ücretsiz otopark ve vale hizmeti bulunuyor.






istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT