Bayram Boyunca Lobby Lounge’da Çay Saati

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bayram Boyunca Lobby Lounge’da Çay Saati

The Ritz-Carlton, İstanbul’un içinde bulunan Lobby Lounge’ın çay saati, Kurban Bayramı’nda sevdiklerinizle keyifli dakikalar yaşamanızı sağlayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 3, 2011

03.11.2011

The Ritz-Carlton, İstanbul’un içinde bulunan Lobby Lounge’ın çay saati, Kurban Bayramı’nda sevdiklerinizle keyifli dakikalar yaşamanızı sağlayacak. Bayramın tadını birbirinden değişik içeriklere sahip menüler ve panoramik Boğaz manzarası eşliğinde, The Ritz-Carlton, İstanbul Lobby Lounge’da çıkarabilirsiniz.

Kurban Bayramı’nda sevdikleriniz ile keyifli saatler paylaşmak istiyorsanız The Ritz-Carlton, İstanbul’un içinde bulunan Lobby Lounge, size farklı seçenekler sunuyor. Lobby Lounge, akşamüstü çay saati keyfini bayramda da yaşamak isteyenlerin karşısına üç farklı menüyle çıkıyor. “Royal wind”, “le parisien” ve “mediterranean” adını taşıyan çay saati menülerini her gün 14.30-17.00 saatleri arasında deneyebilirsiniz.

Menülerden royal wind 119 TL, le parisien 59 TL, mediterranean ise 49 TL olarak fiyatlandırılıyor. Panoramik Boğaz manzarasına farklı tatların eşlik ettiği çay saatinde, arp ve flüt dinletisi de sunuluyor.

Adres: Süzer Plaza Askerocağı Cad. No:15 Elmadağ Şişli 34367 İstanbul
Telefon: 0212 334 44 44
Web: www.ritzcarlton.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT