Bayram Çikolatanız Özsüt’ten

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bayram Çikolatanız Özsüt’ten

Ürün yelpazesinde yer alan blok çikolatalar, zengin içerikleriyle dikkat çekiyor.

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ağustos 15, 2012

Gurmelerin tercihi Valrhona çikolatalarının 74 yıllık ustalıkla birleştiği Özsüt çikolatalar, birbirinden lezzetli seçenekleriyle bayramı tatlandırıyor. Çerezliden portakallıya, hindistancevizliden kahveliye kadar birçok çeşit, Ramazan Bayramı’nda ikram edilmeyi bekliyor.

Özsüt’ün çikolataları bayramların tadı olmaya devam ediyor. Lezzetleriyle alışkanlık yaratan çikolatalar, dünyaca ünlü Valrhona ürünlerinin, Özsüt ustalarının ellerinde işlenmesiyle ortaya çıkıyor. Özsüt çikolataları, 2 çeşit madlen, 3 çeşit blok ve 9 çeşit spesiyaliyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Ürün yelpazesinde yer alan blok çikolatalar, zengin içerikleriyle dikkat çekiyor. Sütlü-antepfıstıklı, sütlü-bademli ve bitter-fındıklı olmak üzere üç çeşidiyle bulunabilen blok çikolataların kilogramı 50 TL’den satın alınabiliyor.

Spesiyal çikolatalar ise Özsüt çikolatalarının bir başka lezzetli seçeneği. Bu grupta da farklı tatlarda tam 9 çeşit çikolata bulunuyor. Badem, fındık ve antepfıstığıyla zenginleştirilen Mendiant Çerezli, portakal tadını barındıran Oranjet, yoğun çikolatalı Naturel Noir, karamelli Carmen, frambuazın eşsiz tadıyla Mystique, bitterden vazgeçemeyenler için Truffes, hindistancevizli Coco, kahveli Velour ve fındık ezmesiyle tatlandırılan Ecrin, Özsüt’ün spesiyal çikolatalarını oluşturuyor. Tüm çeşitlerin kilosu 90 TL’den Özsüt’lerde satışa sunuluyor.

Bayramı klasik bir tatla geçirmek isteyenler için ise sütlü ve bitter olmak üzere iki çeşit madlen Özsüt vitrinini süslüyor. Madlen çeşitlerinin kilogramı, 50 TL’den fiyatlandırılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

arkadaslar ozsut eskı ozsut degıl buyuzden hayal kırıklıgıyla ayrılıyorum herzaman lutfen tıcarı konsepten damak tadı konseptıne gecıp tekrar eskı halıne donsunler yoksz ucuz ama heryerde yer alan ve ısmını devam ettırmek ıcın cabalayan bır marka olucak aman dıkkat
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT