Bayram Sabahına Boğazda Kahvaltı Keyfiyle Başlayın

Bayram Sabahına Boğazda Kahvaltı Keyfiyle Başlayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bayram Sabahına Boğazda Kahvaltı Keyfiyle Başlayın

Kurban Bayramında sevdiklerinizle bir arada olmanız için Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, her şeyin düşünüldüğü yöresel kahvaltı sofralarıyla sizleri kahvaltı şölenine davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 29, 2014

Bayram sabahlarının en önemli geleneksel özelliği, sabahları tüm ailenin toplanarak yaptığı kahvaltılardır. Boğazda yemek kültürüne yeni bir alternatif kazandıranYeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, sadece kebap lezzetinden vazgeçemeyenlere değil, A’dan Z’ye her şeyin düşünüldüğü kahvaltı sofralarıyla da güne keyifli başlamak isteyenlere de hitap ediyor. Mimar Eren Yorulmazer imzasını taşıyan Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, 180 derecelik boğaz manzarası eşliğinde herkesi bayram kahvaltısına davet ediyor.

5 yıldızlı kahvaltı
Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, muhteşem serpme kahvaltısıyla sadece Kurban Bayramı sabahını şenlendirmiyor. Aynı zamanda haftanın en son gününe bitmeyen bir muhabbet ve eşsiz bir manzara eşliğinde keyifle başlangıç yapma fırsatı da sunuyor. Pazar gününün olmazsa olmazı kahvaltı keyfi için Yeniköy KaşıbeyazBosphorus, özel üretim peynirleri, ev yapımı reçel çeşitleri, Antep yöresine özgü yeşil zeytini, günlük üretilen Kaşıbeyaz kahkeleri, gözlemeleri, menemen ve omlet çeşitleriyle misafirlerine 5 yıldızlı bir serpme kahvaltı sunuyor. Sunulan her şeyin özel olarak yöresinden getirildiği ve özel bir tatlı olan katmerle taçlanan YeniköyKaşıbeyaz Bosphorus’da serpme kahvaltı keyfi, sabah saat 09.00’da başlayıp saat 13.00’e kadar sürüyor.

Çocuk oyun alanı
Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, çocuklu aileleri de unutmadı! Eşsiz boğaz manzaralı mekanın 3. katında bulunan oyun alanı sayesinde aileler kahvaltılarını rahatça yaparken, çocuklar da oyun alanında keyifli vakit geçirebiliyor. Oyun alanında birçok oyuncak ve kitabın yanı sıra çocuklara özel müzik enstrümanları da bulunuyor.Kişi başı 60 TL olan serpme kahvaltı keyfi için 0 212 299 50 00 no’lu telefondan rezervasyon yapılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT