Bayram tatilinin lezzet durağı Nelipide Gurme

Bayram tatilinin lezzet durağı Nelipide Gurme

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bayram tatilinin lezzet durağı Nelipide Gurme

Birbirinden farklı lezzetleri menüsünde bir araya getiren Nelipide; bayram tatilini İstanbul’da geçirmeyi tercih edenlere özel bir menü sunuyor. Manzarasıyla herkesi büyülen Ordu’nun Boztepe ilçesinden ismini alan Boztepe Kebabı, ağızda lokum gibi dağılan Lokum Bonfile’nin yanı sıra kuzu eti, patates, patlıcan, yoğurt ve tereyağın harmonisiyle ortaya çıkan Kebabi ile Nelipide; herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 22, 2017

Nelipide Gurme, uzun bayram tatilini İstanbul’da değerlendirecek olan misafirlerini özel menüleriyle ağırlamaya hazırlanıyor.

Yöresel tatların ahengi…
Ordu’nun doğal ortamında yetişen hayvanların lezzetli etlerinden hazırladığı et menüsüyle Nelipide, meraklılarına et kültürünün en kaliteli yorumunu sunuyor. Ordu’nun Boztepe ilçesinden isimi alan Boztepe Kebabı, ağızda lokum gibi dağılan Lokum Bonfile ve kuzu eti, patates, patlıcan, yoğurt ve tereyağın buluşmasıyla ortaya çıkan Kebabi, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bayramı daha da özel kılıyor.

Herkes için yeni bir tat…
Usta şeflerin maharetli ellerinde lezzet şölenine dönüşen malzemeler, taş fırında odun ateşinde pişirilerek sunuluyor. Samimi ve hoş ortamıyla misafirlerini karşılayan Nelipide’nin et menüsünde; Bonfile, Kiremitte Et Sote, Biberli Biftek, Kuzu Sac Kavurma ve Nelipide Köfte yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT