Bayrama Özel Mürdüm Erikli Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bayrama Özel Mürdüm Erikli Menü

Şef Maria Ekmekçioğlu ve Pascal Ekmekçioğlu yönetimindeki “Maria’nın Bahçesi”; bıktırmayan tatlarının yanı sıra bu kez Kurban Bayramı’na özel menüsüyle lezzeti evlere taşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 22, 2012

“Maria’nın Bahçesi”; sunduğu tüm lezzetlerinin yanında Kurban Bayramı’na özel menüsü ile eti farklı tatlarla harmanlıyor! Mürdüm eriği meyvesinin lezzetini sofralara taşıyan Maria Ekmekçioğlu, mürdüm erikli kuzu incik ve mürdüm erikli köy pilavı ile tadı damaklarda bırakacak mürdüm eriği menüsü sunuyor!

Mutfakta Ege esintisinin karşılığı olan “Maria’nın Bahçesi”nin 1979 yılında Selanik’teki Brasserie Ruby’ye dayanan hikayesi, 2004’te Etiler’de, 2005 yılında Küçükyalı Sahilyolu’nda devam etti. 2008’de Alaçatı’da yazlık “Maria’nın Bahçesi”ni açan Maria Ekmekçioğlu ve Haşmet Türközü; Nisan 2012 itibarıyla, ilk adresi Etiler’e geri döndü.

Şef Maria Ekmekçioğlu ve Pascal Ekmekçioğlu yönetimindeki “Maria’nın Bahçesi”; bıktırmayan tatlarının yanı sıra bu kez Kurban Bayramı’na özel menüsüyle lezzeti evlere taşıyor. Çok sağlıklı olan mürdüm eriği meyvesini, kuzu etiyle buluşturan Maria Ekmekçioğlu; mürdüm erikli kuzu incik ve mürdüm erikli köy pilavı tariflerini de mutfağa ilgi duyan okuyucular için paylaşıyor.

Maria Ekmekçioğlu’nun Kasım ayında sunacağı farklı menüler ise şimdiden merak uyandırıyor ve iştah açıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT