Bayramın Baklavası Güllüoğlu’ndan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bayramın Baklavası Güllüoğlu’ndan

Güllüoğlu’nun fıstıklı baklavasının kilogramı 39 TL’den, özel kare baklavası 44 TL’den, cevizli baklavası ise 35 TL’den satışa çıkıyor…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 7, 2012

Bayramların nostaljik lezzeti baklava, Nejat Güllü’nün özel tarifiyle sofralarınıza geliyor. Enfes Antep fıstığı ve ceviz dolgusuyla taçlanan Güllüoğlu’nun ağzınızda eriyen baklava çeşitleri ile bu bayram daha tatlı geçecek…

Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, en özel baklava çeşitleriyle bu Ramazan Bayramı’nda da evlerinize geliyor. Ustalıkla açılmış yufkası ile damakları şenlendiren Nejat Güllü’nün baklavaları, bayram sofralarında tatlı keyfinize ortak oluyor.

Geleneğin nesiller boyu devam ettiği Güllüoğlu’nda baklava, beş duyuya hitap ediyor. Göze, kulağa, damağa, mideye ve burna ayrı ayrı hitap eden Nejat Gülllü’nün baklavaları, bu Şeker Bayram’ında da dost ziyaretlerinin vazgeçilmez tadı oluyor.

Altın sarısı rengi ile gözleri kamaştıran Nejat Güllü’nün baklavaları, ısırıldığında hamurunun çıtırtısını duyuruyor. Urfa sadeyağının özel aromasının damakta bıraktığı tat ve insanı çeken enfes koku, eşsiz Antep fıstığı ile tamamlanıyor. Başta fıstıklı ve cevizli olmak üzere en çok tercih edilen lezzetler arasında yer alan Nejat Güllü’nün baklavaları geleneksel çeşitlerin yanı sıra hurmalı, vişneli, kestaneli ve diyet alternatifleriyle de hafif lezzet arayanlar için tek adres oluyor.

Güllüoğlu’nun fıstıklı baklavasının kilogramı 39 TL’den, özel kare baklavası 44 TL’den, cevizli baklavası ise 35 TL’den satışa çıkıyor…

Dünyanın farklı kültürlerini geleneksel Türk tatlıları ve lezzetleri ile buluşturan Nejat Güllü’nün Güllüoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gulluoglu.com adresi ziyaret edilebilir. www.gulluoglusiparis.com internet adresinden ya da 0 (212) 321 34 44 numaralı hattan da sipariş verilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT