Bebek Bar’da Kış Etkinlikleri Canlı Müzik Eşliğinde Keyifli Geceler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bebek Bar’da Kış Etkinlikleri Canlı Müzik Eşliğinde Keyifli Geceler

Birbirinden güzel parçalarıyla Pazartesiden Perşembeye 4 gece Piyanist Vokal Kadri Ünalan, Cuma ve Cumartesi geceleri ise Atilla&Sementa Grubu Bebek Bar’da canlı müzik keyfi yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 24, 2011

24.01.2011

Birbirinden güzel parçalarıyla Pazartesiden Perşembeye 4 gece Piyanist Vokal Kadri Ünalan, Cuma ve Cumartesi geceleri ise Atilla&Sementa Grubu Bebek Bar’da canlı müzik keyfi yaşatıyor.

Piyanist ve aranjör kimliğiyle müzik tarihimizde önemli yer tutan Kadri Ünalan, Anadolu Pop akımının başlangıç noktasında durmaktadır. Avrupa’da pek çok ülkede konserler veren Piyanist Vokal Kadri Ünalan Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe geceleri saat 19:30-23:00 arası Bebek Bar’da geçmişten günümüze unutulmayan klasiklerle sizlerle.

Bu kış da ,Atilla & Sementa İkilisi, Cuma ve Cumartesi geceleri, Grek, Jazz Klasikleri, Latin Slowlar ve Türk Hafif Müziği klasiklerinden oluşan geniş repertuarıyla 20:30-23:00 saatleri arasında sizleri eğlenceli müzikleriyle buluşturuyor.

Bebek Bar, uluslararası tüm kokteyllerin orijinal reçeteleriyle yapıldığı seçkin bar menüsüne haftanın 6 günü canlı müzik şölenini de ekleyerek şehir hayatının yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenlere iş çıkışı veya güzel bir yemeğin ardından müzik dolu romantik geceler sunuyor.

Cevdetpaşa Caddesi No.34 Bebek İstanbul
0212 358 20 00
www.bebekhotel.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT