Bebek Hotel’de Sevgililer Günü Kutlaması

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bebek Hotel’de Sevgililer Günü Kutlaması

Bebek Hotel, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı birbirinden romantik programlarda yer alan canlı müzik ve leziz menüler eşliğinde sevdiklerinizle beraber “Hep Birlikte Sevgi Dolu Yıllara” diyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 9, 2012

09.02.2012

Bebek Hotel, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı birbirinden romantik programlarda yer alan canlı müzik ve leziz menüler eşliğinde sevdiklerinizle beraber “Hep Birlikte Sevgi Dolu Yıllara” diyor.

Bebek Hotel, Bebek Bar’da ve Les Ambassadeurs Restaurant’ta Sevgililer Günü’ne özel canlı müzikler eşliğinde romantizmi yaşayacağınız leziz menüler sunuyor. Bunun yanında da otelde konaklayan misafirler için menülerde %10 indirimli fiyatlar uyguluyor.

Bebek Hotel’in Boğaz manzaralı süitlerinde unutulmaz bir gece sizleri bekliyor. İngiliz stilinde dekore edilmiş ve misafirlerinin tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmış Junior Suite odaları 14 Şubat tarihinde Boğaz manzaralı odalar 240 Euro’dan, şehir manzaralı odalar ise 140 Euro’dan hizmetinizde. Fiyatlara KDV ve kahvaltı dahildir.

Bebek Bar’da Vokalist Özgü TÜRKBAŞ ve Piyanist Beysun YILDIZ ile Aşk Şarkıları… Bebek Bar’da Sevgililer Günü’ne özel sunulan Cielo Blush rose şarabı ile başlayan romantizme Vokalist Özgü TÜRKBAŞ ve Piyanist Beysun YILDIZ’dan birbirinden güzel aşk şarkıları eşlik ediyor. Sevdiklerinizle paylaşacağınız bu çok özel gecede Sevgililer Günü özel mönüsü sizleri lezzet diyarında başlayan romantik bir yolculuğa çıkarıyor.

Bebek Bar Sevgililer Günü özel menüsü yerli içki ve KDV dahil kişi başı 150TL
Peynir tabağı (Rokfor peyniri, Hollanda biberli füme peyniri, Haşhaş tohumlu tulum peyniri, Hindi füme ve Dana jambon) Casa de ella (taze baharatlı, tavuklu, peynirli)
Bonfile Izgara (safranlı patates püresi ile)
Kırmızı Şarap soslu armut tatlısı
Sevgililer gününe özel Cielo Blush rose şarabı ve Limitsiz yerli içki (Rakı, cin, votka, Kavaklıdere Angora şarap serisi)

Les Ambassadeurs Restaurant'ta Gitar ve Keman Romantizmi…
Les Ambassadeurs Restaurant, bu özel gününüzü gitarda Murat BOZYİĞİT, kemanda Anıl GÜNDOĞAN’ın enstrümantal müzik tınıları eşliğindeki romantik bir yemek ile unutulmaz bir anıya dönüştürüyor.
Les Ambassadeurs Restaurant Sevgililer Günü özel menüsü içki ve KDV dahil kişi başı 195TL
Brokoli çorbası
Soğuk ordövr tabağı (Somon füme, Ahtapot salatası, Enginar, Közde patlıcan, Hollanda isli peynir, Baharatlı gaudo peyniri)
Sebzeli krep
Mevsim yeşillikleri salatası
Mantar soslu dana bonfile ızgara veya levrek ızgara
Kırmızı Şarap Soslu Armut Tatlısı
Sevgililer günü için özel Cielo Blush şarabı veya yerli içkiler (Angora Kırmızı-Beyaz, Rakı, Cin, Votka, Meşrubat çeşitleri)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT