Beş Bıçak Steakhouse'dan Sevgililer Gününde Beş Taş Pırlanta…

Beş Bıçak Steakhouse'dan Sevgililer Gününde Beş Taş Pırlanta…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Beş Bıçak Steakhouse'dan Sevgililer Gününde Beş Taş Pırlanta…

14 Ocak 13 Şubat tarihleri arasında Beş Bıçak’ta yemek yemiş ve instagram da paylaşmış misafirler arasında 13 Şubat’ta Facebook ta canlı yayınlanacak bir çekiliş yapılacak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 20, 2017

Beş Bıçak Steakhouse Sevgililer Günü’nüzü unutulmayacak bir geceyle ölümsüzleştiriyor.

Romalı erkeklerin; aşklarını bırakmak istemedikleri için savaşacak erkek bulamadığını düşünen İmparator II. Claudius’ Roma’daki tüm nişan ve evlilikleri kaldırmıştı. Buna karşın, çiftleri gizlice evlendirmeye devam eden Aziz Valentine’ imparator tarafından dövülerek öldürüldü.

İşte bu unutulmaz insanı ve sevgiyi sembolleştirmek için 14 Şubat tarihi Sevgililer günü olarak kutlanmaya başlandı.

İstanbul’da ki et restaurantları arasında kısa sürede yerini alan ve Beylikdüzü’ bölgesinin vazgeçilmezi olan Beş Bıçak Steakhouse bu efsanenin çıkış noktasında zamana yapılabilecek en romantik yolculuğu 14 Şubat ‘ta Beş Bıçak Steakhouse u seçen sevgililere yaşatacak.

Bu özel gecede sevgililer restaurantın başarılı mutfak ekibinin geceye özel hazırladığı cazibeli “Aşk” lezzetlerini tadacaklar.

Aşka, müziğe ve sohbete doymak için Beş Bıçak’ın menüsünden seçme lezzetleri seçen misafirler gecenin tatlısı olarak ise restaurant’ın spesiyali Katmer i tatma şansına sahip olacaklar.

13 Şubat akşamı yapılan çekilişte yemek ve muhteşem beş taş pırlanta yüzük kazanan çiftimiz ödüllerini “14 Şubat Sevgililer Günü “nde alacaklar. ve tüm diğer misafirlerimiz ile birlikte özel bir gece geçirecekler.

Gecenin süprizi ise beş taş pırlanta yüzük…
14 Ocak 13 Şubat tarihleri arasında Beş Bıçak’ta yemek yemiş ve instagram da paylaşmış misafirler arasında 13 Şubat’ta Facebook ta canlı yayınlanacak bir çekiliş yapılacak. Bu çekilişte belirlenen bir şanşlı isim 14 Şubat gecesi eşiyle birlikte ağırlanacak ve birde pırlanta yüzük hediye edilecek.

ÇEKİLİŞE KATILMA ŞARTLARI : Tek taş pırlanta çekilişine katılmak için 18 yaşını geçmiş olmak 14 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında Beş Bıçak Steakhouse da yemek yemek yada 50 tl üstü alışveriş yapmak ve bu yemeği İnstagram da paylaşmak yeterli olacak.

www.besbicak.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT