Best Western Şile Gardens’ta İftar Lezzetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Best Western Şile Gardens’ta İftar Lezzetleri

p>Şehrin karmaşasından uzak olmasıyla ve eşsiz Karadeniz manzarasıyla bilinen Şile Gardens Hotel, oksijeni iliklerine kadar hissetmek isteyenleri, özenle hazırlanan iftarına bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 31, 2012

Ramazan 2012

İstanbul şehir merkezine sadece 55 km uzaklıkta olan Şile Gardens Hotel’in profesyonel şefi ve ekibi, misafirlerine zengin bir ramazan mönüsü hazırladı.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Şile Gardens Hotel, misafirlerine eşsiz tatlar sunuyor. Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini içerisinde barındıran mönüde; iftariyelik tabağı, kuzu tandır, sebzeli krep, etli talaş böreği, beğendili et kebabı, sebze büketi, ızgara piliç ve Türk usulü tatlılarıyla hotel sofralarını donatıyor.

Şile Gardens Hotel, özel iftar mönüleri 45-55 TL arası değişen fiyatlarla değerli misafirlerini sofralarına davet ediyor.

Şehrin karmaşasından uzak olmasıyla ve eşsiz Karadeniz manzarasıyla bilinen Şile Gardens Hotel, oksijeni iliklerine kadar hissetmek isteyenleri, özenle hazırlanan iftarına bekliyor.

Rezervasyon icin: 0 216 712 2424
www.silegardens.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT