Beyaz Bosphorus Etkinlik Yemekleriyle Büyük Bir Açığı Kapıyor

Beyaz Bosphorus Etkinlik Yemekleriyle Büyük Bir Açığı Kapıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Beyaz Bosphorus Etkinlik Yemekleriyle Büyük Bir Açığı Kapıyor

Dünya Mutfağı, Brasserie, Restoran ve Kafe konseptiyle hizmete girerek sunduğu muhteşem lezzetleri ve sahip olduğu büyüleyici manzarasıyla etkinlik yemekleri alanında Anadolu yakasındaki büyük bir açığı kapamayı hedefliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 6, 2017

Beyaz Bosphorus Etkinlik Yemekleri Alanında Anadolu Yakasındaki Büyük Bir Açığı Kapıyor.

Beyaz Bosphorus, son dönemde İstanbul Anadolu yakasının cazibe merkezlerinden biri haline gelen Çengelköy’de Dünya Mutfağı, Brasserie, Restoran ve Kafe konseptiyle hizmete girerek sunduğu muhteşem lezzetleri ve sahip olduğu büyüleyici manzarasıyla etkinlik yemekleri alanında Anadolu yakasındaki büyük bir açığı kapamayı hedefliyor.

Uzman mutfak ekibi tarafından hazırlanan lezzetleriyle ülkemizin en iddialı restoranlarından biri olmaya aday olan Beyaz Bosphorus, içerisinde yer alan şık dizaynı ve muhteşem manzarasıyla dikkat çeken kapalı alanlarıyla, 15 farklı menü seçeneğiyle doğum günü, söz, nişan, düğün yemeklerinin yanı sıra iş dünyasında iş buluşmaları ve toplantılarını gerçekleştirebilmek için büyük bir imkan sağlıyor.

Beyaz Bosphorus bulunduğu konum itibariyle sahip olduğu büyüleyici İstanbul manzarası ve dizaynındaki şıklığı ve konforuyla kısa sürede hem doğum günü, söz, nişan, düğün yemeklerinin hem de gün içinde ve akşam gerçekleştirilen iş yemekleri ve toplantıların tercih edilen mekanlar arasında yer almaya başlarken bu alanlarda özellikle Anadolu yakasındaki büyük bir açığı kapamayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT