Big Plate Yeni Menüsüyle Kışa Hazır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Big Plate Yeni Menüsüyle Kışa Hazır

Big Plate, yeni menüsüyle dünya mutfağının en güzel örneklerini damak tadından ödün vermeyenler için sunuyor. Big Plate’te kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her öğün lezzet dolu!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 16, 2011

16.11.2011

Big Plate, yeni menüsüyle dünya mutfağının en güzel örneklerini damak tadından ödün vermeyenler için sunuyor. Big Plate’te kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her öğün lezzet dolu!

Felsefesi “iyi yemek” olan Big Plate, yeni menüsüyle kış aylarında da ayrıcalıklı servisine devam ediyor. Şık ve özenli dekorasyonunu dünya mutfağından lezzetlerle bir araya getiren Big Plate, menüsünü mevsime uygun olarak yeniledi.

Big Plate’te yeni gün, mekanın zengin kahvaltısıyla başlıyor. Daha önceki çeşitlere ek olarak Big Plate’in kahvaltı menüsünde iki sürpriz bulunuyor. Bunlardan ilki peynir tutkunlarının vazgeçemeyeceği, dil peyniriyle hazırlanan “Çok Peynirli Tost”, diğeri ise ıspanak, taze otlar, domates ve biber ile hazırlanan “Otlu Hafif Tost”. Menünün yeniliklerinden biri de “Günün Çorbası”... Pazartesiden cumaya 7 farklı çorbanın sunulduğu Big Plate’te bunların haricinde her gün “Soğan Çorbası” servis ediliyor. Yeni tatlarla zenginleştirilen başlangıçlar arasında ise “Keçi Peynirli Ratatouille”, “Mozzarella Caprese”, “Izgara Kuşkonmaz”, “Sebzeli Samosa” gibi alternatifler var. Big Plate’in taş fırında pişirilen incecik pizzaları ile usta ellerde hazırlanan risotto ve makarnaları ise tadanlara kendilerini İtalya’da hissettirmeye devam ediyor.

“Piliç Külbastı”, “Levrek Buğulama” ve “Dana Kaburga” ise ana yemeklerde yer alan yenilikler olarak göze çarpıyor. Menünün “yanında” kategorisi ise yeni haliyle misafirlerinin karşısına çıkıyor. “Sote Ispanak”, “Buharda Yasemin Pirinci” ve “Turp Salatası” ana yemeklerin yanında tercih edilebiliyor. Tatlı menüsünde de iki yeni iştah açıcı lezzet bulunuyor. “Lime, Ilık Elma ve Çikolatalı Turtalar” ile “Cookies & Cream Cheese Cake”, tatları ve şık sunumlarıyla hem göze hem de damağa hitap ediyor.

Tüm bunların yanı sıra artık her gün16.00-18.00 saatleri arası Big Plate’te akşam çayı zamanı! Fırından yeni çıkmış lezzetlerle renklenen keyifli bir akşamüstü, Big Plate’te her gün sizi bekliyor. Big Plate’in çay severlere de bir Müjdesi var.

Ronnefeldt Çay Serisi tam 8 çeşidi ve eşsiz tadıyla Big Plate’te tiryakilerini bekliyor. Kokteyller ve içki çeşitleri ise her zamanki gibi Big Plate’in keyif veren başlıkları arasında yer alıyor. Huzurlu bir kahvaltı, hafif bir öğle yemeği ya da lezzetli bir akşam yemeği... Big Plate’in zengin menüsündeki lezzetler arasından seçim yaparken belki zorlanacaksınız, ama seçtiklerinizden asla pişman olmayacaksınız.

Adres: İstinye Park, Hillside girişi İstinye, İstanbul
Telefon: 0212 345 62 88
Web: www.bigplate.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT