Big Plate’den Kışa Yepyeni Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Big Plate’den Kışa Yepyeni Lezzetler

Akdeniz mutfağı ağırlıklı olmak üzere dünya mutfaklarından örnekler sunan Big Plate, menüsüne her öğün için yepyeni seçenekler ekledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 29, 2012

Big Plate, menüsüne eklediği yepyeni alternatiflerle kış mevsimine farklı ve lezzetli bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor. Kahvaltıdan öğle ve akşam yemeğine kadar her öğün, Big Plate’in zengin menüsüyle ayrı bir keyfe dönüşüyor.

Akdeniz mutfağı ağırlıklı olmak üzere dünya mutfaklarından örnekler sunan Big Plate, menüsüne her öğün için yepyeni seçenekler ekledi.

Güne Big Plate’te kahvaltı yaparak başlamak isteyenler için menüde yepyeni bir alternatif, Organik Müsli yer alıyor. İçindeki tüm kuru meyve ve malzemelerin hepsi organik olan bu özel lezzet, light süt veya yoğurt ile sunuluyor. Soğan Çorbası, Asma Yaprağında Hellim, Mozarella Sticks ve Temptations ise Big Plate’in menüsünün “Başlangıç” bölümündeki sürprizlerinden. Menünün özel lezzetlerinden biri olan Temptations, Ördek Roll, Mozarella Sticks, Keçi Peynirli Ratatouille ve Samosa’dan oluşan karışık başlangıç tabağı. Ayrıca Carpaccio ve Big Plate Tapas da yenilenen sunumlarıyla bu sezon menüde göze çarpıyorlar. Big Plate’in yenilenen menüsünün en büyük sürprizlerinden biri de Big Steak Burger. Karamelize soğan, marul, cheddar peyniri, domates, turşu ve mayonezin de yer aldığı Big Steak Burger, bu sezon burger tutkunlarının vazgeçilmezlerinden olmaya aday.

Köz Patlıcan ve Rozbifli Sandviç de Big Plate’in yenilikleri arasında. Yemek keyfinde İtalyan esintileri hissetmek isteyenler ise enfes makarna alternatiflerini tercih edebilirler. Klasik İtalyan lezzetlerinden biri olan Spaghetti Aglio Olio, sarımsağın baskın tadıyla lezzetini perçinleyen özel bir seçenek. Domates, sarımsak, soğan ve zeytinle zenginleşen Spaghetti Siciliana da Big Plate’in makarna tutkunlarına sürprizlerinden. Kestane Mantarlı Fusilli ise farklı bir lezzet deneyimi arayışında olanlar için leziz bir alternatif. Fesleğenli fettuccine ile sunulan Mangolu Piliç But ise Big Plate’in menüye eklenen yeni ana yemek seçeneklerinden.

Yemeği enfes bir tatlıyla sonlandırmak isteyenleri de Big Plate’te birbirinden cazip alternatifler bekliyor. Big Plate’e özel bir tatlı olan Banoffi ve sıra dışı lezzetiyle bu kış tutkunu olacağınız Ayvalı Cheese Cake, yemekleriniz için leziz finaller oluşturuyor.

Big Plate
İstinye Park AVM, Hillside girişi, İstinye
0212 345 62 88

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT