Bir Fransız Esintisi: Patisserie de Pera

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bir Fransız Esintisi: Patisserie de Pera

Tarihi Pera Palace Hotel bünyesindeki Fransız Pastanesi Patisserie de Pera, özel Fransız pastaları, imza lezzeti “Brie Cheesecake” ve el yapımı çikolatalarıyla misafirlerine çok özel tatlar sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 28, 2011

28.03.2011

Tarihi Pera Palace Hotel bünyesindeki Fransız Pastanesi Patisserie de Pera, özel Fransız pastaları, imza lezzeti “Brie Cheesecake” ve el yapımı çikolatalarıyla misafirlerine çok özel tatlar sunuyor.

Otel dışına satışlara da başlayan Patisserie de Pera, pembe kutuları içinde sunulan tarifsiz lezzetlerle, İstanbulluları büyülemeye hazır...

Pera Palace Hotel’in efsanevi pastanesi Patisserie de Pera, dantel perdeleri, gümüş şekerlikleri ve nadide porselen takımları ile, Fransız pastacılık geleneğini devam ettiren lezzetleri sunarken, konuklarına çok özel bir mekânda olduklarını hissettiriyor.

İstanbullulara özledikleri Fransız tarzı pastaneleri en keyifli haliyle anımsatan Patisserie de Pera, artık otel dışına da satışa başladı. Kahveyle lezzetlendirilmiş kek katları arasındaki Fransız kremasının yoğun bitter ganaşla harmanlandığı ‘Opera pastası’, kokusuyla insanı adeta baştan çıkarıyor. ‘Choux’ hamurunun bütün zarafetini ortaya koyan ekler pastalar konukların iştahını kabartırken; mangolu, çilekli ve vanilyalı makaronlar adeta birer mücevher gibi pembe kutularının içinde sıralanıyor...

Kentin gerçek Fransız pastanesi Patisserie de Pera’nın en iddialı olduğu lezzetlerden biri ise, İstanbul’da başka hiçbir yerde tatmanın mümkün olmadığı “Brie Cheesecake”. Bu çok özel tat, Brie peyniriyle yapılan farklı bir cheesecake versiyonu ve sadece Patisserie de Pera’da bulunuyor.

Düğün, yıldönümü, doğum günü gibi özel günlerinizi Fransız pastacılık geleneğinin en leziz örnekleriyle taçlandırmak, sevdiklerinize rengarenk makaronlarla tatlı sürprizler yapmak, güne pastanemizden alabileceğiniz kahve ve kruvasan keyfiyle başlamak için, sizleri Patisserie de Pera’ya bekliyoruz...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT