Bird’den Sıradışı Brunch Deneyimi Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bird’den Sıradışı Brunch Deneyimi Başlıyor

Vietnam ağırlıklı Uzakdoğu mutfağının etkisi altındaki Bird’de brunch’a özel deniz ürünleri ve et yemeklerinden oluşan bir mönü bizi bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 31, 2013

Bird, farklı çizgisi ve özgür ruhunu şimdi de pazar günlerine taşıyor...

Mekan, 3 Kasım’da başlatacağı yeni brunch programı ile misafirlerine bu kez sıra dışı bir brunch deneyimi sunmayı hedefliyor.

Day & Night konseptine sahip brunch’lar öğle saatlerinde başlayarak farklı lezzetler ve yine bu güne özel içki ve kokteyl servisi ile devam edecek.

Vietnam ağırlıklı Uzakdoğu mutfağının etkisi altındaki Bird’de brunch’a özel deniz ürünleri ve et yemeklerinden oluşan bir mönü bizi bekliyor. Menü de özellikle karidesli çırpılmış yumurta, eggs benedict king crap ve nutellalı french tost gibi sıra dışı lezzetler dikkat çekiyor. İçki mönüsünde ise brunch’a özel rose şaraplar ve şampanya ön sıralarda...

Gün boyu devam edecek olan brunch’larda müzikler ise DJ Murat Tokuz ve DJ Mert Levent’e emanet... Arif Kerim Sakarya’nın ev sahipliğinde başlatılan ve Amerika’daki benzerlerini aratmayacak bu yeni brunch konseptinin oldukça ilgili göreceği düşünülüyor.

Pazar günlerini dopdolu geçirmek isteyenler için Bird iyi bir seçenek. Önceden rezervasyon yaptırmak şart... Tel. 0 (212) 245 70 85

Adres: Meşrutiyet Caddesi, No:103 Şişhane İstanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT