Bloom`da Caz Geceleri Başlıyor; İlk Konuk Ulrich Dreshcler Cello Quartett

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bloom`da Caz Geceleri Başlıyor; İlk Konuk Ulrich Dreshcler Cello Quartett

Bloom Restoran, İtalyan, Akdeniz ve Türk mutfağının örneklerini sunuyor. Haftanın 7 günü 09.00 – 02.00 arasında servis veren Bloom, yemyeşil terasının yanı sıra mekanda yemek saatinde caz ustalarını ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 9, 2011

09.05.2011

Şubat ayında Ortaköy-Ulus arasında açılan Bloom Restoran, müşterilerine İtalyan, Akdeniz ve Türk mutfağının örneklerini sunuyor. Haftanın 7 günü 09.00 – 02.00 arasında servis veren Bloom, yemyeşil terasının yanı sıra mekanda yemek saatinde caz ustalarını ağırlıyor.

Bu performansların ilki ise Avusturya Kültür Ofisi’nin katkılarıyla 10 Mayıs, Salı akşamı saat 21.30’da start alıyor. Her ay düzenlenecek olan caz gecelerinin özelliği yemek saatinde gelenlere kaliteli müzik ile beraber lezzetli yemekleri bir arada sunuyor olması.

10 Mayıs 2011, Salı akşamı ise Avusturya’dan “Ulrich Dreshcler Cello Quartett” Bloom’da canlı performansı ile saat 21.30’da sahne alıyor. Stuttgart doğumlu Ulrich Dreshcler, saksofon ile başlayan müzik kariyerine klarnete geçerek devam etmiştir. Avusturya’da yaşayan Ulrich Dreshcler, Avrupa’nın en iyi müzisyenlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Nu Jazz Trio adlı üçlüsüyle 2005 yılında Avusturya Amadeus Müzik Ödülü’nü kazandı. 2007 ve 2008 yıllarında iki ayrı albümü yayınlanan Ulrich Dreshcler, 2010 yılında “Ulrich Dreshcler Cello Quartet” projesini hayata geçirdi. 10 Mayıs 2011, Salı günü Bloom’da sahne alacak “Ulrich Dreshcler Cello Quartet”te Ulrich Dreshcler’in klarnetine, çellist Rina Kaçinari, çellist Christof Unterberger ve davulcu Jörg Mikula eşlik ediyor.

Geceye katılım ücretsizdir.

Adres: Ambarlı Dere Cad. No:6 Ortaköy İstanbul
Tel: 0212 288 65 82
Web: www.bloomistanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT