Boğaza Karşı Portakallı Tavuk Ziyafeti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Boğaza Karşı Portakallı Tavuk Ziyafeti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 6, 2012

Küplüce'deki muhteşem Boğaz manzarasıyla bir gidenin bir daha vazgeçemediği Uçar Cafe & Restaurant, zengin menüsü ve özel tatlarıyla lezzet severlerle buluşuyor. Bilindik malzemeler, ustasının hünerli ellerinde enfes lezzetlere dönüşüyor. Türk ve dünya mutfağının aranan lezzetleri, şık sunumlarıyla da göz dolduruyor. Uçar Cafe & Restaurant'ın spesiyallerinden portakallı tavuk ise lezzet severlerin favorileri arasında yer alıyor.

Portakallı tavuk, beş bin yıllık geçmişiyle dünyanın en önemli mutfaklarından biri kabul edilen Çin mutfağının sevilen tatlarından biri olarak biliniyor. Sadece damak tadına değil, göze ve ruha da hitap eden Çin mutfağında sebze, et ve baharatın birlikteliği sofistike bir sanat eserine dönüşüyor. Çin mutfağının özgün tatlarından portakalı tavuk, Uçar Cafe & Restaurant'ın aranan lezzetleri arasında yer alıyor. Sıkma portakal suyu, portakal parçacıkları, enfes baharat çeşnileri ve krema ile tatlandırılan tavuğun tadına, beyaz biberin özel lezzeti ekleniyor. Zencefil ve körinin mis kokusu, özel hazırlanmış sebzeli çeşni ile buluşunca ortaya tadına doyulmaz bir yemek çıkıyor.

Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetleri, Boğaz'ın incisi Uçar Cafe & Restaurant'ın zengin menüsünde buluşuyor. İstanbul'un şiirsi güzelliğini 360 dereceden izleme imkânı veren mekanda sadece portakallı tavuk değil bütün yemekler birer ziyafete dönüşüyor.

Adres: Küplüce Mah. Şemsibey Sok. No: 28/A Beylerbeyi Küplüce İstanbul
Tel: 0216 422 30 14-15
Web: www.ucarcaferestaurant.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT