Boğaz’da Lezzet ve Eğlence Artık Lüks Değil!

Boğaz’da Lezzet ve Eğlence Artık Lüks Değil!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Boğaz’da Lezzet ve Eğlence Artık Lüks Değil!

Etna Steak Restoran, radikal bir karar alarak Boğaz’da lezzet ve eğlenceyi lüks olmaktan çıkarıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 21, 2016

Boğaz’ın en güzel manzarasına sahip Sortie’nin içerisinde yer alan Etna Steak Restoran, radikal bir karar alarak Boğaz’da lezzet ve eğlenceyi lüks olmaktan çıkarıyor.

Dünya ve Steak House mutfağının seçkin örneklerinin sunulduğu menüsü ve deneyimli kadrosu ile dikkat çeken Etna Steak Restoran, Boğaz manzarasına karşı lezzetli yemek yemenin ve eğlencenin herkesin hakkı olduğu mottosu ile kaliteden ödün vermeden herkesin bütçesine hitap eden özel menüler hazırladı.

Sıcak yaz akşamlarında boğazın keyfini doyasıya çıkarmak isteyen ancak, boğazda lezzet ve eğlencenin pahalı ve lüks olduğunu düşünenlerin yargısını yıkmak için kolları sıvayan Etna Steak’in, herkesin bütçesine uyacak kişi başı 75 TL‘den başlayan içki dahil fix menülerini, ödüllü Şef Kemal Kabadayı hazırladı.

Giriş Ücreti Yok
Reina, Ulus29, Zihni gibi ünlü mekanlarda çalışan deneyimli isim Enver Polat tarafından işletilen Etna Steak Restoran’da, lezzet ve eğlencenin nasıl ekonomik hale getirildiği konusunda bilgiler veren Polat, şunları söyledi; “ Etna Steak ’e haftanın her günü 23:15’e kadar rezervasyonla gelen konuklar, Sortie’nin kulüp bölümü için 80 TL olan kapı giriş ücretini ödemek zorunda kalmıyor. Ayrıca sabah 03:00 ‘e kadar Sortie’nin içinde hamburger servisi yapan tek mekan olarak da geç saatlerde acıkanlar için güzel bir alternatif sunuyoruz “ dedi. Enver Polat, lezzet ve eğlenceyi bir arada sunan herkesin bütçesine hitap eden menü seçeneklerinin kısa sürede büyük ilgi gördüğünü de sözlerine ekledi.

Her şeyin En Kalitelisi Kullanılıyor
Yaz mevsimine özel hazırlanan menüler için Şef Kebal Kabadayı ile mutfağa giren Etna Steak Restoran’ın sahibi, lezzet tutkunu iş adamı Serdar Uşaklı’ özellikle malzeme seçimi ve lezzet konusunda taviz vermemenin ilk prensipleri olduğunu söyledi.

Et yemeklerindeki marina yöntemleri ve kendine has özel sosları ile geleneksel lezzetlere farklı formlar kazandıran Etna Steak’in menüsünde dikkat çeken ana yemeklerden bazıları şu şekilde; 22 gün boyunca özel sosta bekletilen Etna Lokum, bonfile ve köftenin düğünü diye tanımlanan Etna Bonfile Köfte, New York Steak, Dallas Steak, Etna Sushi ve Antrikot . Alakart menüsü ile olduğu kadar, özel seri yerli ve yabancı içki menüsü ile de iddialı olan Etna Steak‘in yaza özel hazırladığı fix menülerin fiyatı kişi başı 75 TL ile 175 TL arasında değişiyor.

Yaza da Cebe de Uygun
Muhteşem boğaz manzarasına karşı doyurucu, sağlıklı ve lezzetli seçimlerin yer aldığı yemekleri ile herkese hitap eden Etna Steak fix menülerinin içeriği ise şöyle;

8 çeşit meze başlangıç tabağı, ara sıcak olarak Etna Börek ve Mitte Köfte, ardından mevsim yeşillikli salata, ana yemek olarak Etna köfte ve Dağ Kekikli Tavuk ızgara, son olarak ise bu menüye meyve tabağı eşlik ediyor.

Rezervasyon Tel: 0 532 391 5666 - 0212 327 85 85
Web Sitesi: www.etnasteak.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT