Boğazın Büyüleyici Atmosferi ve Lezzetli Yemekler

Boğazın Büyüleyici Atmosferi ve Lezzetli Yemekler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Boğazın Büyüleyici Atmosferi ve Lezzetli Yemekler

Lacivert’in Executive Şefi Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı bu özel lezzetler, her türlü damağa hitap ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 9, 2015

Boğazın en özel noktasında konumlanan Lacivert’in menüsü yenilendi. Birbirinden lezzetli yemekleri, konforlu ortamı ve muhteşem manzarasıyla misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Lacivert, yeni menüsü ile keyif dolu yemeklere ev sahipliği yapıyor.

Boğazın en nadide köşesinde konumlanarak mavinin en güzel tonlarıyla sizi buluşturan Lacivert restoran, birbirinden lezzetli yemeklerin yer aldığı yeni menüsüyle misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor. Özel konumu ve tarihi yapısıyla denizle iç içe bir yemek deneyimi sunan Lacivert, özenle hazırlanmış yemeklerle menüsünü yeniledi. Lacivert’in Executive Şefi Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı bu özel lezzetler, her türlü damağa hitap ediyor.

Birbirinden lezzetli ara sıcaklardan taze fırın patates eşliğinde sunulan “Galiçya usulü Ahtapot” ve “Bandırma Lor Peynirli Kabak Çiçeği Kızartma” rengi ve lezzeti ile ana yemeğe keyifli bir geçiş yapmanızı sağlıyor.

Ana yemeklerden anasonlu havuç, fırında pişirilmiş kırmızı pancar püreleri eşliğinde servis edilen “Izgarada pişirilmiş Lagos Balığı yanında rezene” oldukça dikkat çekerken “Karabiga karidesi ve taze dereotlu Bayrampaşa enginar salatası” farklı tatlar keşfetmenizi sağlıyor.

Keyifli bir akşam yemeğini finalize etmenin en keyifli yolu Lacivert’in birbirinden güzel tatlılarını yemekten geçiyor. Yeni menüde bulunan “Beyaz çikolata çorbası” dikkat çeken bir tatlı olurken sizi hem çikolatanın nefis lezzetine hem de orman meyvelerinin muhteşem lezzetleriyle baş başa bırakıyor.

Lacivert’in şehrin iki yakasına hakim manzarası ile göz dolduran terasında konumlanmış barı, gerek iş sonrası gerekse akşam yemekleri öncesi de keyifli dakikalar geçirmeniz için eşsiz bir ortam hazırlıyor. Atmosferi ile kendisine hayran bırakan Lacivert’e özel teknesi ile yapacağınız 4 dakikalık yolculuk sonrasında huzurlu ve keyifli saatler geçirebilir, keyifli bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

Rezervasyon için; 0216 413 37 53 -0216 413 42 24
www.lacivertrestaurant.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT