Boğazın En Yeni Gözdesi R.E.A.D. Açıldı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Boğazın En Yeni Gözdesi R.E.A.D. Açıldı

R.E.A.D.,Recharge, Eat and Drink açılımıyla Tarabya Koyu’na yepyeni bir soluk getiren çok özel bir kafe & restoran olarak hizmete girdi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 26, 2013

Tarabya Koyu’nun adeta içinde yepyeni bir konsept!

The Grand Tarabya’nın hemen verandasında açılan Boğaz’ın en yeni kafesi R.E.A.D.’de marinaya karşı kahvenizi yudumlarken, yerli ve yabancı yayınevlerinin özel seçkilerinden kitaplara göz gezdirecek, menünü alternatiflerinden seçim yapmakta zorlanacaksınız.

R.E.A.D.,Recharge, Eat and Drink açılımıyla Tarabya Koyu’na yepyeni bir soluk getiren çok özel bir kafe & restoran olarak hizmete girdi. The Grand Tarabya’nın hemen verandasında yer alan R.E.A.D. özenle seçilmiş menüsü ve Tarabya Koyu’na hakim marina manzaralı terasıyla tam bir keyif merkezi. R.E.A.D.’in en önemli özelliği ise, sahip olduğu konseptten kaynaklanıyor. Bir okuma odası rahatlığında dizayn edilen R.E.A.D., dünyanın önemli yayınevlerinin çok özel kitaplarından oluşan bir kütüphaneyi misafirlerinin hizmetine sunuyor.

Dilerlerseniz R.E.A.D.’deki kitapları kahvenizi yudumlarken inceleyebilir, dilerseniz 200'ün üzerindeki kitaptan dilediklerinizi satın alabilirsiniz. İsmiyle uyumlu menu size konseptin içine çekecek. ‘Recharge’ konseptine uyumlu yiyecek ve özel meyve kokteylleri enerji ve sağlık depolamanız için hazırken, ‘Eat’ konsepti İstanbul’da bulabileceğiniz en özel lezzetlerle menüde sizi bekliyor. R.E.A.D.’in iştah açan lezzetlerine gelince, The Grand Tarabya pastanesinden çıkan sanat eseri pastalar, kekler, tatlılar, taze ekmekler ve diğer pastane ürünleri "to go" konseptiyle her an sizin hizmetinizde olacak şekilde sunuma hazır bekliyor. R.E.A.D.’de Boğaz’ın göz alıcı ışıltısına eşlik edecek lezzetlere çorbalar ile başlangıç yapabilir, su böreği veya kalamar tava ile devam edebilirsiniz. Fish and chips, ılık humus ile servis edilen sotelenmiş pastırmalı kuzu, tavuk quesadilla gibi ana yemeklerinden birini tercih edebilirsiniz. Salata, sandviç, pizza, spagetti ve tatlı çeşitleri ise şık ve ışıltılı ortamında R.E.A.D.’in size sunduğu diğer lezzet alternatifleri. ‘Drink’ konsepti içindeki özel yapım alkollü ve alkolsüz kokteyllerin yanı sıra naneli R.E.A.D. limonatası da son derece iddialı.

The Grand Tarabya
Rezervasyon için : Tel : (0212) 363 33 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT