Boğazın İncisi Uçar Cafe Restaurant

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Boğazın İncisi Uçar Cafe Restaurant

Küplüce'deki muhteşem Boğaz manzarası eşliğindeki mekan, konuklarına İstanbul'un şiirsi güzelliğini 360 dereceden izleme imkanı veriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 10, 2012

Bu günlerde şehrin kalabalığından uzakta keyifli bir kaçamak yapmak isteyenler soluğu Uçar Cafe & Restaurant'ta alıyor. Küplüce'deki muhteşem Boğaz manzarası eşliğindeki mekan, konuklarına İstanbul'un şiirsi güzelliğini 360 dereceden izleme imkanı veriyor. Ulaşım kolaylığı ile "İstanbul'un içinde karmaşanın dışındaki" bu özel mekanda, günün her saati ayrı bir keyife dönüşüyor. İstanbul aşığı müdavimleri bazen Boğaz’daki mehtabın güzelliğinde, bazen de dolunay eşliğindeki yıldızlı gecelerde Uçar Cafe & Restaurant'ta buluşuyor.

Beylerbeyi sırtlarındaki bu nezih mekan, zengin menüsü ve özel tatlarıyla da öne çıkıyor. Uçar Cafe & Restaurant'ta Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetleri, şık sunumlarıyla yemekleri birer ziyafete dönüştürüyor. Kafenin ödüllü kahve ustasının hazırladığı içecekler günün yorgunluğunu atmak isteyen lezzet severlerin birinci tercihi oluyor. Waffle tutkunlarının favorisi olan ödüllü Baristasi'nin tadına ise hiç doyum olmuyor.

Seçkin lezzetleri ve Boğaz manzarasına hakim benzersiz güzelliğiyle fark yaratan 6500 metre kare alana kurulu olan mekan, açık ve kapalı alanıyla iş toplantılarına ve özel organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Boğazın balkonu sayılan Uçar Cafe & Restaurant bazen unutulmaz düğünlerin adresi, bazen de en mutlu anlarınızın sessiz tanığı oluyor.

Atatürk'ün makam şoförünün torunu olan Sami Uçar bu özel mekanı İstanbul'un en gözde ilk beş mekanından biri haline getirmeyi hedefliyor. Muhteşem manzarası ve seçkin lezzetleriyle bir gidenin bir daha vazgeçemediği Uçar Cafe & Restaurant, kısa zamanda sahibinin bu hayalini gerçeğe dönüştürecek gibi görünüyor.

www.ucarcaferestaurant.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT