Böyle Brownie Yemediniz...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Böyle Brownie Yemediniz...

Çikolata sevenlere Arkadaş Pasta & Çiçek’ten tadına doyulmaz bir lezzet. Arkadaş Pasta ve Çiçek’in brownieleri bol çikolatalı ve artık iki renkli…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 1, 2009

Temnmuz 2009

Bol çikolata, iki renk ve tadına doyulmaz bir BROWNIE

Çikolata sevenlere Arkadaş Pasta & Çiçek’ten tadına doyulmaz bir lezzet. Arkadaş Pasta ve Çiçek’in brownieleri bol çikolatalı ve artık iki renkli…

Arkadaş Pasta & Çiçek özel tasarım pastalarının yanı sıra brownieleri ile de meşhur. Bol çikolata ve portakallı brownielerini tadan ise bir daha unutamıyor. Bu lezzet şölenine iki renkli brownieyi de ekleyen Arkadaş Pasta & Çiçek sipariş üzerine üretim yapıyor. Siz de bu güzel lezzetin günlük, taptaze ve size özel hazırlanmasının keyfini sürüyorsunuz.

Bitter ve beyaz çikolatalı iki renkli brownileri sadece Arkadaş Pasta ve Çiçek’te bulabilirsiniz. Doğal ve en kaliteli malzemelerle üretilen brownie çeşitlerini denemeniz için Arkadaş Pasta & Çiçek’i arayıp sipariş vermeniz yeterli… Beyaz ve bitter çikolatalı brownie ile çikolataya doyacaksınız.

Adres: Eflatun Sok. 3/1 Feneryolu İstanbul
Telefon: 0216 449 49 50
Web: www.arkadaspastacicek.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT