Bu Pizzalar Hem Romantik Hem Ekonomik

Bu Pizzalar Hem Romantik Hem Ekonomik

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Pizzalar Hem Romantik Hem Ekonomik

Domino’s Pizza’nın 13 + 13 kampanyası Sevgililer Gününe özel olarak şimdi Kalp Pizzalarda da geçerli. Sadece aşkını değil, pizzasını da paylaşmak isteyen romantikler, 8 – 15 Şubat tarihleri arasında nefis Kalp Pizzalardan aynı anda iki tane söylediğinde, tekine yalnızca 13 TL ödeyecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 7, 2017

Domino’s Pizza’nın Sevgililer Günü klasiği Kalp Pizza bu yıl aşıklara özel kampanya ile daha da nefis. 8 – 15 Şubat arasında aynı anda iki Kalp Pizza söyleyenler, 13 + 13 kampanyasından faydalanabilecek ve tanesine yalnızca 13 TL ödeyecek. Üstelik Kalp Pizza’ya en hızlı şekilde ulaşmak için dominos.com.tr’den Tek Tıkla Sipariş vermek mümkün.

Domino’s Kalp Pizzalar, ağzının tadını bilen romantikler için yılın her anı sunuluyor. İstenen çeşide uygulanabilen Kalp Pizzalarda, Sevgililer Gününe özel 13 + 13 kampanyasından faydalanmak isteyenler ise, ince hamurlu Cazip Pizza çeşitlerinden dilediğini seçebiliyor.

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT