Bu Yaz Boğaz’a Emirgan HUQQA Damgasını Vuracak

Bu Yaz Boğaz’a Emirgan HUQQA Damgasını Vuracak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Yaz Boğaz’a Emirgan HUQQA Damgasını Vuracak

Bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen HUQQA, Kuruçeşme’den sonra bu yaz Emirgan’a yelken açtı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 13, 2016

İstanbul Boğazı’nın vazgeçilmez mekanlarından biri olan HUQQA, Ankara ve Bodrum’dan sonra yepyeni şubesi Emirgan ile misafirlerini ağırlamaya hazır. 3. yaşını Emirgan’ın göz alıcı manzarasında taçlandırmanın mutluluğunu yaşayan HUQQA, hafta içi ve hafta sonu sabahın ilk saatleri kahvaltı keyfinden günün geç saatlerine kadar Boğaz’ın en gözde buluşma noktası oluyor.

Bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen HUQQA, Kuruçeşme’den sonra bu yaz Emirgan’a yelken açtı. Eşsiz Boğaz manzarasına karşı, günün ilk saatlerinden itibaren konuklarını ağırlayan HUQQA, zengin menüsü ile Emirgan’da kahvaltının yeni adresi oluyor. Muhteşem konumu, dekorasyonu ve ulaşım kolaylığı ile HUQQA Emirgan, öğle yemeklerinden günün geç saatlerine, iş dünyasının uğrak mekanlarından biri olmaya hazır.

Doğu ve Batı senteziyle harmanlanan menüsüyle büyük ilgi gören HUQQA, deneyimli Şef İsmail Ercan Turan’ın koordinatörlüğünde dünya mutfağının seçkin lezzetlerini Emirgan’a taşıyor. Geç saatlere kadar hizmet verecek HUQQA Emirgan, sayısız lezzet çeşitleri, adından sürekli söz ettiren kokteylleri ve Emirgan manzarasının vazgeçilmez keyfi ile yazı özel ve unutulmaz kılmaya kararlı.

220 kişilik kapasitesiyle hizmet veren HUQQA Emirgan, üst katında yer alan vip odalarıyla da özel günler, kutlamalar, doğum günü organizasyonları ya da iş toplantıları için ideal bir ortam sunuyor. Simay Uras’ın mücevher zarafetini pastane lezzetleriyle buluşturduğu Qurabiye de özel lezzetleri ile çok yakında Emirgan Huqqa’nın yeni sürprizi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT