Bu Yaz Moda Margarita

Bu Yaz Moda Margarita

Big Chefs, lezzetli ve bir o kadar da eğlenceli “Margarita Fest”i ile yaza Meksika usulü renkli ve ferah bir başlangıç yapıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 23, 2014

Big Chefs, “Büyük Şefler” olarak keyifli lezzet yolcuğuna devam ediyor. Lezzetleri ve ayrıcalıklı sunumları ile yeme – içme dünyasında fark yaratan Big Chefs’in 9 – 25 Haziran tarihlerinde düzenlediği “Margarita Fest”inde, ferah ve içimi keyifli margaritanızı yudumlarken, “Hangisi Gerçek Meksikalı” yarışmasıyla da unutulmaz bir eğlencenin parçası olacaksınız.

“Margarita Fest” boyunca, Big Chefs’in her şubesinden üç garson Meksika şapkası takacak ve her gün üç müşteriye “Hangisi Gerçek Meksikalı” diye sorulacak. Sorunun yanıtı, o gün en iyi servis yapan garsonda saklı… Tecrübelerine, sezgilerine ve şansına güvenerek, doğru tahminde bulunanların margaritası Big Chefs’ten hediye… Üstelik hediyeniz de öyle kuru kuru verilmiyor, gayet özenle hazırlanmış bir ödül törenine dâhil oluyor, alkışlar, flaşlar, maytaplar, Meksika şapkası ve marakaslar eşliğinde hediyenize kavuşuyorsunuz.

“Margarita Fest”in fotoğraflarını #bigchefsmargaritafest hashtagiyle sosyal medyadan takip edebilir, Big Chefs’in bu unutulmaz coşkusuna siz de en yakın adresten dâhil olabilirsiniz.

www.bigchefs.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT