Burger King®’ den Yeni Atıştırmalık Lezzet: BK Chicken Friesô

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Burger King®’ den Yeni Atıştırmalık Lezzet: BK Chicken Friesô

Özel baharatlı kaplamasıyla damağınızda unutulmaz bir tat bırakan ve yüzde 100 tavuk etinden hazırlanan yeni atıştırmalık BK Chicken Friesô tüm Burger King® restoranlarında ve paket serviste!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 21, 2008

21.01.2008

Özel baharatlı kaplamasıyla damağınızda unutulmaz bir tat bırakan ve yüzde 100 tavuk etinden hazırlanan yeni atıştırmalık BK Chicken Friesô tüm Burger King® restoranlarında ve paket serviste!!!

Hızlı servis restoran zincirleri sektörünün lider ismi Burger King® hızlı büyümesini mönüsüne eklediği yeni lezzetiyle kutluyor.
Hamburgerleri, içecekleri, salataları ve tatlılarıyla geniş bir lezzet yelpazesine sahip olan Burger King®, bu kez de yeni ürünü BK Chicken Friesô‘ı damak zevkine düşkün olanların beğenisine sunuyor.

Birbirinden lezzetli mönülerine tavuk kıtırlarıyla renk katmaya devam eden Burger King’in yeni atıştırmalık ürünü BK Chicken Friesô, 6 ‘lı, 9’lu ve 12’li olarak servis ediliyor.

BK Chicken Fries’ın karşı konulmaz lezzetini keşfetmek isteyenler, herhangi bir Burger King® restoranına giderek bu lezzeti tadabilirler ya da isterlerse paket servis siparişi verebilirler.

Güleryüzün, sürpriz kampanyaların ve unutulmaz tatların adresi Burger King® restoranlarına keyifli bir mola için uğramayı unutmayın!
Hızla yayılan restoran zinciri ile pek çok noktada hizmet veren Burger King®‘e; ayrıca acıktığınız her an rahatlıkla 444 KING/5464 Ara Gelsin Hattı’ndan veya www.burgerking.com.tr Tıkla Gelsin adresinden ulaşabilirsiniz.

İstanbul Burger King® Şubeleri İçin Tıklayın...


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT