Burger King’in Lezzetli Sosları Boyut Değiştirip Evinizin Sofrasına Geliyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Burger King’in Lezzetli Sosları Boyut Değiştirip Evinizin Sofrasına Geliyor

Burger King’in birbirinden lezzetli soslarından üçü sofralara geliyor. Burger King müşterileri tarafından çok beğenilen Acı Sos, Ranch Sos ve Buffalo Sos 250 gramlık şişelerde satışa sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 15, 2011

15.08.2011

Burger King’in birbirinden lezzetli soslarından üçü sofralara geliyor. Burger King müşterileri tarafından çok beğenilen Acı Sos, Ranch Sos ve Buffalo Sos 250 gramlık şişelerde satışa sunuluyor. Burger King’in tadından vazgeçilmeyen ürünlerine daha da lezzet katan sosların tadını evinizde de doyasıya çıkartabilirsiniz.

Vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King, ürünlerine yeni bir ‘boyut’ ekledi. Sunduğu tatları, tercihe göre mağazalarındaki mini sos seçenekleri ile daha da zenginleştiren, Türkiye’nin en yaygın hızlı yemek zinciri Burger King Acı Sos, Ranch Sos ve Buffalo Sosu şimdi 250 gramlık boyuta taşıyor.

Türk tüketicisinin uzun zamandır talep ettiği mini sosların 250 gramlık büyük boyutları dünyada ilk kez Burger King restoranlarında satışa sunuluyor. Özel tasarım şişeleri ile sofralara şıklık getiren ve Burger King tüketicileri tarafından en çok talep edilen soslar Acı Sos, Ranch Sos ve Buffalo Sos, yemeklere de lezzet katacak.

Her zaman yenilikçiliği ve çeşitliliği ile ön plana çıkan Burger King’in üç farklı sosunu tüm restoranlarından alıp keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca büyük boyutlardaki yeni soslar 4,95TL’den satışa sunuluyor.

Burger King® Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT