Burger’i Bir De Meksika Usulü Deneyin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Burger’i Bir De Meksika Usulü Deneyin

Gerçek Meksika yemeğinin İstanbul’daki adresi Ranchero Restaurant, son günlerin popüler lezzetleri arasında başı çeken burgeri de Meksika usulü hazırlayıp misafirlerine servis ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 28, 2011

21.03.2011

Ranchero’nun özel burger lezzeti B.B.Q Taco Burger, hamburger ekmeği yerine üzeri cheddar peynirli un tortillası içinde sunuluyor…

Gerçek Meksika yemeğinin İstanbul’daki adresi Ranchero Restaurant, son günlerin popüler lezzetleri arasında başı çeken burgeri de Meksika usulü hazırlayıp misafirlerine servis ediyor. Özel tarifli Ranchero köftesinin, Meksika’ya özgü soslar eşliğinde sunulduğu Mexican Burger ve B.B.Q Taco Burger, alışılmışın dışında farklı bir burger deneyimi yaşamak isteyenlerin mutlaka tatması gereken lezzetler arasında yer alıyor. Ranchero’nun çocuk mönüsündeki “Burger de Gonzalez” ise burger sever minikleri bekliyor.

İstanbulluları gerçek Meksika lezzetleriyle tanıştıran Ranchero, burger severler için de çok özel lezzet deneyimleri sunuyor. Meksika mutfağının müdavimlerini şehrin her iki yakasında, Suadiye ve Nişantaşı şubelerinde ağırlayan mekan, binlerce yıllık yerel lezzetlerin yanı sıra mönüsündeki “Mexican Burger” ve “B.B.Q Taco Burger” ile bu konuda da oldukça iddialı.

Meksikalı&Türk bir aile tarafından işletilen ve mutfak danışmanlığını Meksika’da restaurant sahibi olan Alejandro Calderon Ramirez’in yaptığı Ranchero’nun Mexican Burger’i; tost edilmiş burger ekmeği içinde tercihe göre acılı veya acısız burger köftesi, közlenmiş domates, sotelenmiş mantar ve peynir, karamelize edilmiş soğan, kornişon turşu veya jalapeno biberi ile özel B.B.Q sos eşliğinde sunuluyor. Mekanın bir diğer burger lezzeti B.B.Q Taco Burger ise hamburger ekmeği yerine üzeri cheddar peynirli un tortillasına sarılarak servis ediliyor.

Burger lezzetini bir de Meksika usulü denemek isteyenler, Ranchero’nun Suadiye ve Nişantaşı şubelerine uğrayabilirler.

Bilgi ve Rezervasyon:

Ranchero Suadiye: Bağdat Caddesi 468/A Suadiye
Tel:(0216) 380 65 01

Ranchero Nişantaşı: Reasürans Çarşısı No:53 Nişantaşı
Tel:(0212) 219 85 50
www.ranchero.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT