Büyük Şefler ile Güzel ve Leziz Bir Başlangıç!

Büyük Şefler ile Güzel ve Leziz Bir Başlangıç!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Büyük Şefler ile Güzel ve Leziz Bir Başlangıç!

Türkiye çapında gördüğü talep ile 23 şubeye ulaşan Big Chefs çok yakında Türkiye’nin lezzetlerini tanıtmak üzere dünyaya da açılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 15, 2014

Güne nasıl başlarsanız öyle geçer… Büyük Şefler bu başlangıca keyif ve lezzet katmak, gününüzü sabahın ilk saatlerinde güzelleştirmek için sizleri bekliyor!

Big Chefs’in Anadolu Hisarı, Tarabya ve Aqua Florya noktalarında denizi seyretmek bile güne iyi bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Bu manzaraya Büyük Şefler’in tatları da eklenince keyfiniz daha da yerine gelecek. Vaktiniz varsa iki kişilik sunulan, Erzincan tulumundan vişne reçelli lora, nutelladan simide kadar, bir kahvaltıda akla gelebilecek her şeyin yer aldığı, üstüne bir de Big Chefs farkıyla günlük gazetelerin, haftalık, aylık dergilerin ve güzel bir müziğin eşlik ettiği, kahvaltı menüsünün en zengini “Yavaş ve Rahat” seçeneğini deneyin! Menünün dışına çıkarak daha zengin ve doyurucu bir kahvaltı yapmak isteyenler hafta sonu Anadolu Hisarı ve Tarabya’yı tercih edebilirler. Büyük Şefler, Cumartesi saat 13.00’e kadar açık büfe, Pazar’ları ise 14.00’e kadar süren enfes bir brunch eşliğinde sevdiklerinizle beraber unutulmaz bir hafta sonu geçirmeye davet ediyor.

Ataşehir, Nişantaşı City’s, Etiler, Suadiye, Tünel noktaları da şehrin merkezinde olanlar için ideal… İşe hızla yetişmek ama bu arada da güzel bir kahvaltı yapmak istiyorsanız Big Chefs’in sizin için de birçok alternatifi var. Bir bardak çayın yanında zeytin, domates, salatalık ve fırında güzelce eritilmiş kaşarı ile leziz bir simit kahvaltı menüsündeki Aceleci ve Tuzlu’da sizi bekliyor. Tuzlu yerine güne tatlı yiyerek başlayanlardansanız, bir fincan kahve eşliğinde çikolata soslu ve tercihe göre çilekli ya da muzlu sunulan Aceleci ve Tatlı pancake tam size göre!

Büyük Şefler, kahvaltı menüsündeki Tahıllı Meyve Salatası, domatesli, mantarlı ve fesleğenli diyet omlet, kepekli panini ekmeğinde tost lezzetleri ile sağlığına ve formuna özen gösterenleri de düşünmüş.

Geleneksel lezzetler arayanlar için Cicipapa yani yumurtalı ekmek, kavurmalı, kıymalı yumurta, menemen, sahanda yumurta çeşitleri ideal… Güne dünya çapında alternatifler deneyerek, farklı başlangıçlar yapmak isteyenler ise Bruschetta Kahvaltı, Scrambled Egg ve İspanyol omleti gibi lezzetleri deneyebilirler.

www.bigchefs.com

Anadolu Hisarı ve Tarabya Big Chefs - Açık büfe kahvaltı her Cumartesi saat 13.00’e kadar // 49.-TL
Anadolu Hisarı ve Tarabya Big Chefs - Brunch her Pazar saat 14.00’e kadar // 59.-TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT