Büyük Şefler’den Ramazan Lezzetleri…

Büyük Şefler’den Ramazan Lezzetleri…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Büyük Şefler’den Ramazan Lezzetleri…

Lezzet dünyasındaki yolculuğu boyunca damaklarda unutulmaz tatlar bırakan Big Chefs’in iftar menüsü, Büyük Şefler’in ayrıcalığını Ramazan’da da yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 3, 2014

Açıldığı günden beri lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan, sunumları ve ev sıcaklığındaki ambiyansı ile fark yaratan Big Chefs’ in iftar menüsü, cevizden hurmaya, siyah üzümden kuru kayısıya uzanan, oldukça zengin ve sağlıklı iftariyeliklerle başlıyor. İftar sofralarının vazgeçilmezi çorbalar ise lebeniye, yörük, köz patlıcan, düğün gibi lezzetli çeşitleriyle her güne özel hazırlanıyor. Ana yemek için, kırmızı ve beyaz et tercih edenler düşünülerek menüde iki alternatif sunuluyor; büryan pilavı eşliğinde ızgara tavuk dilimleri ve Big Chefs’in tadına doyum olmayan, ünlü spesiyali beğendili kebabi… Ramazan ayının ve iftar lezzetlerinin olmazsa olmazı güllaç da, Büyük Şefler’ in özel ve ayrıcalıklı sunumu ile sofralarda yerini alıyor.

Bu menünün dışında, iki gün önceden rezervasyon yaptırdığınız takdirde, Big Chefs menüsünden seçtiğiniz lezzetlerle, kendinize özel bir iftar sofrası da hazırlatabilir, ev sıcaklığında ve ayrıcalıklı servisle sevdiklerinizi ve misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz.

www.bigchefs.com.tr

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT