Büyülü Bir Aşk Masalı

Büyülü Bir Aşk Masalı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Büyülü Bir Aşk Masalı

Mövenpick Hotel Istanbul, 14 Şubat 2014 Sevgililer Günü’nde aşkınızı tatlı sürprizlerle şımartmanız için sihirli bir akşam yemeğinden beş yıldızlı romantizm keyfi yaşatacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 30, 2014

Mövenpick Hotel Istanbul, 14 Şubat 2014 Sevgililer Günü’nde aşkınızı tatlı sürprizlerle şımartmanız için sihirli bir akşam yemeğinden beş yıldızlı romantizm keyfi yaşatacak konaklama paketlerine kadar birbirinden renkli programlar sunuyor.

AzzuR Restaurant'ta Romantik Bir Sevgililer Günü Yemeği
AzzuR Restaurant'ın mum ışığı ile aydınlatılmış seçkin ortamında düzenlenecek olan Sevgililer Günü yemeğinde, Mövenpick Hotel Istanbul'un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan ve aşk aromalı lezzetlerle bezenmiş özel menüyü tadabilirsiniz. Aşkın büyüsünü tüm ruhunuzda hissedeceğiniz yılın en romantik gecesine, canlı müzik ve aşk şarkılarının karşı konulmaz tınısı eşlik edecek. Aşkın tadına doyamayacağınız, 19.00-23.00 saatleri arasındaki Sevgililer Günü yemeği kişi başı KDV dahil 149 TL’dir.

Sevgililer Günü'nde Romantik Bir Kaçamak
Mövenpick Hotel Istanbul'un gecenin büyüsünü devam ettirmek isteyen çiftler için hazırladığı özel konaklama paketlerinde; superior odada iki kişi konaklama, AzzuR Restaurant'ta muhteşem bir açık büfe kahvaltı, odada kalp şeklinde pasta ikramı ve fitness salonu, kapalı havuz, sauna, buhar odası ve jakuzinin ücretsiz kullanımı yer alıyor. Sevgililer Günü'nü romantik bir kaçamakla kutlayacağınız konaklama paketi gece başı KDV hariç 159 Euro olup iki kişilik Sevgililer Günü akşam yemeğinin de dahil olduğu seçenek ise KDV hariç 259 Euro'dur.

Rezervasyon için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.
www.moevenpick-hotels.com/istanbul

sevgililergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT