ByOtell İstanbul’un Eski Ramazanlarını Yeniden Yaşatıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri ByOtell İstanbul’un Eski Ramazanlarını Yeniden Yaşatıyor

ByOtell, 11 ayın sultanı Ramazan'ı, geleneksel ramazan eğlenceleri Anadolu ve Osmanlı mutfağının seçkin lezzetleriyle karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 13, 2012

Ramazan 2012

ByOtell, 11 ayın sultanı Ramazan'ı, geleneksel ramazan eğlenceleri Anadolu ve Osmanlı mutfağının seçkin lezzetleriyle karşılıyor. Kişi başı 55 TL+KDV olan açık büfe iftar menülerinde gruplar için özel indirimler uygulanıyor.

ByOtell, Ramazan Ayı süresince Executive Chef Ahmet Yılmaz ve ekibi tarafından hazırlanan zengin açık büfe menü seçenekleri ile Anadolu ve Osmanlı Mutfağı'nın lezzetlerini, konuklarına canlı fasıl müziği eşliğinde sunuyor. Eski ramazanların sevincini ve lezzetini yaşatacak olan ByOtell’de, açık büfe iftar yemeği fiyatı kişi başı 55 TL + KDV.

Özel davetlere ‘Grup Menüleri’ ayrıcalığı

ByOtell İstanbul' da ayrıca şirket ve özel ramazan davetleri için hazırlanmış “Grup Menüleri” iftar masalarına renk katıyor. “Grup Menüleri” bahçe veya özel salonlarda, gruplara özel menülerin fiyatları 40 TL + KDV’ den başlıyor.

Anadolu ve Osmanlı Mutfağı'nın seçkin lezzetleri

Açık büfede Anadolu ve Osmanlı Mutfağı'nın lezzetleri kompostolardan kuru meyvelere, iftariyeliklerden çorba çeşitlerine, salatalardan mezelere, zeytinyağlılardan pide çeşitlerine, ızgaralara ve tatlılara kadar oldukça zengin seçenekler sunuluyor.

İftar davetlerinizde ByOtell kalitesi için 0216 571 61 00’ı arayabilirsiniz.

Adres: Saniye Ermutlu Sok. No:3 Kozyatağı - İstanbul
Telefon: 0 216 571 61 00
Fax: 0 216 571 61 10
Web:www.byotell.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT