Cadde’ye Sandalyee Attı!

Cadde’ye Sandalyee Attı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cadde’ye Sandalyee Attı!

Sandalyee Brasserie & Fine Cuisene, Etiler’den sonra Cadde’nin de yeni gözdesi oldu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 12, 2015

Dünyanın en ünlü caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi, “Yemeğe kimlik kazandıran mekan” Sandalyee Brasserie & Fine Cuisene ile tanıştı. Sandalyee Brasserie & Fine Cuisene, Etiler’den sonra Cadde’nin de yeni gözdesi oldu.

20 yıldır yiyecek içecek sektörüne yön veren Kösem Group, yeni mekanı Sandalyee Brasserie & Fine Cuisine ile adından söz ettirmeye devam ediyor. “Yemeğe kimlik kazandıran mekan” mottosuyla hayata geçirilen Sandalyee Brasserie & Fine Cuisine, Etiler’den sonra Bağdat Caddesi’nde de açıldı. Kısa sürede Etiler’de çok beğenilen ve günün her saati herkesin uğrak noktası haline gelen Sandalyee Brasseire & Fine Cuisine, şimdi de Cadde’ye yeni bir soluk getiriyor. Hem geleneksel hem de yeni metotlarla hazırlanan mönüsü, mavinin ve grinin hakim olduğu dekorasyonuyla Caddebostan’ın yeni gözdesi Sandalyee Brasserie & Fine Cuisine, şimdiden Cadde’nin en popüler mekanı oldu! Mönüsündeki 100’den fazla çeşitle Dünya ve Türk Mutfağı’ndan seçkin örnekler sunan Bağdat Caddesi Sandalyee Brasserie & Fine Cuisine’de, tadına doyulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkacaksınız.

Lezzetli bir dünya turu!

Bağdat Caddesi’nin tüm enerjisinin bir arada toplandığı Caddebostan’da bulunan Sandalyee Brasserie & Fine Cuisine, sabah 09.00’dan gece 02.00’ye kadar misafirlerine tüm saatleri unutturuyor. Mutfak Sanatları Akademisi’nin uzun yıllar eğitmen şefliğini yapan Şef Erkan Yeşil ve ekibinin oluşturduğu mönü, her anınızı lezzet şölenine dönüştürüyor. Kahvaltıda, isterseniz vazgeçemediğimiz sıcacık simitten yapılan sandviç ve yöresel peynir çeşitleriyle geleneksel sofraları tadını çıkarırken isterseniz de eggs benedict, eggs florantine, croque madame gibi farklı seçenekler ile İngiliz Mutfağı’nın en özel lezzetlerini tadabilirsiniz. Lezzet yolculuğunuz kahvaltı sonrasında da devam ediyor! İtalyan Mutfağı’nın gözdesi olan zeytinli, soğanlı enfes focaccia’larla lezzet turunuzun başlangıcını yaparken, deniz ürünlerinden kırmızı ve beyaz ete, detoks lezzetlerden pide çeşitlerine kadar mönüdeki tatlar aklınızı başınızdan alacak. Günün en tatlı kapanışını ise her gün farklı çeşitlerin süslediği vitrinin önünde yapacaksınız. Unsuz, yumurtasız enfes cheesecake’den badem tabanlı portakallı mousse’a kadar Bağdat Caddesi Sandalyee Brasserie & Fine Cuisine’de her gün 50 çeşit tatlı hazırlanıyor ve bu harika tatlılardan biriyle gününüzü harika bir şekilde bitirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT